Mestringsglede! - et inspirasjonsforedrag 6. januar 2016

Postet av Namsos IL - Fotball den 18. Des 2015

Namsos IL Fotball og Namsos Håndballklubb har et felles ansvar for å gjøre idrettshverdagen til våre barn og unge så positiv og meningsfull som vi kan. Derfor har vi inngått et samarbeid der vi ønsker å gi alle våre trenere og oppmenn mulighet til inspirasjon, faglig påfyll og en arena der de kan møtes på tvers av idrettene. Vi organiserer i dag mange av de samme spillerne og det er derfor viktig at vi gir de en trygg og god opplevelse ved å være en del av våre klubber.

Mestringsglede!

- Det er mye prestasjonsangst i vårt samfunn, og evnen til å glede seg over de gode mestringsopplevelsene blir lett borte i et samfunn som glemmer at personen er viktigere enn prestasjonen.

Foredrag ved Helge Gudmundsen

Helge Gudmundsen har mottatt en rekke priser for sitt arbeid, og høyest henger kanskje Rosenborgs hederspris i 2008. Etter 30 år som ansatt i NRK, reiser han nå rundt om i hele landet og holder foredrag om hva spillerne hans har lært ham om livsglede og menneskeverd. Han besøker skoler der han holder foredrag for elever, lærere og foreldre. Idrettslag benytter også hans erfaringer, og det samme gjør næringslivet, ulike helseforetak, barnevernet, politi og politikere. Han har også skrevet boka «Gull verdt» der han forteller om livet sammen med Flatås Lions som nå har 35 spillere og 5 trenere!

Når Helge Gudmundsen besøker Namsos vil han krydre foredraget med bilder og filmsnutter. Det blir humor og latter, men også fortellinger om nederlag og gråt. Et foredrag for hele mennesket, og han tror det er en klar sammenheng mellom det å skape gode mestringsopplevelser og å bevare barn og ungdom lengst mulig innenfor idrett og fotball.

Velkommen til amfiet ved Olav Duun videregående skole, onsdag 6. januar kl. 18:00. Foredraget er gratis og er rettet mot trenere, oppmenn og foreldre!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.