Toalettpapirdugnad

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Feb 2015

Kjære NIL spillere, støttespillere og toalettppirkunder!

Namsos IL Fotball går en svært spennende og utfordrende sesong i møte mange hundre kamper som skal spilles, utstyr skal kjøpes, dommere betales og vedlikehold av baneanlegg for å nevne noe. Dopapirsalget er en særdeles viktig inntektskilde til driften av NIL fotball og alle de aktiviteter som gjennomføres hver eneste dag. Til glede for utrolig mange små og store forventningsfulle spillere, foresatte støttespillere og samarbeidspartnere. For å opprettholde disse aktivitetene er vi helt avhengige av denne dugnaden, slik at vi sammen kan få NIL Fotball til å fortsette å blomstre, og at vi sammen kan utvikle en enda bedre arena for å skape gode fotballspillere og gode medmennesker i et trygt og godt miljø.
Utlevering av dopapir ved skjer ved Postens
lokaler mandag 23. februar kl. 17:00 - 18:30. Ansvarlig kontaktperson for hvert lag vil være tilstede og holde kontroll med utdelingen av sekkene til sine spillere og krysser av for utlevert.

Hver spiller vil selge 6 sekker á kr. 300,-

Til de av dere som er faste kunder eller som ønsker å bli kunde, ta kontakt med en spiller nært deg, så leveres nok sekken på døra.

Lykke til med salget.
Markedsgruppa
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.