GOD JUL 2019

Postet av Namsos IL - Fotball den 20. Des 2019

GOD JUL ØNSKES ALLE 


Ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et godt nyttår.             

 November arrangerte vi åpent medlemsmøte hvor agendaen var å drøfte, ta opp og hente nye innspill til videre drift av vår klubb. Det ble en kveld fylt av mange gode konstruktive forslag, som er løftet inn i klubb og skal jobbes videre med i de ulike utvalg 2020.


Miljø og arrangement utvalg:


-          Kveldsmat er et positivt tiltak for hele klubben. Alle føler seg velkomne hit. Det er ressurskrevende. Å man bør vurdere og koble inn senior gr eller redusere til en kveld i uka.


-          Kick- off, kan utgå da bydelserie utvalget innførte dette i 2019. for de yngste. Vi som klubb feirer og samles ved sommer avslutning og sesong avslutning.


-          Senior kamper/ arrangement: vi avskaffer ball jenter/ gutter.


Sportslig utvalg:


-          NIL reduserer cup arrangement med en cup.  Tiltak i forhold til å begrense den totale dugnads belastningen på våre medlemmer sett under ett. Så er det krevende å drifte og drive tre fotball cuper. De to gjenstående vil være et tilbud for alle våre medlemmer.


-          Dommere: oppdaterte lister må være tilgjengelig til enhver tid. Trenere ønsker at våre ny utdannede klubb- rekrutt dommere inviteres inn på deres treninger. Slik at de blir kjent med klubb og får masse trening med dømming av kamp. Under trygge treningsforhold. Motiverende tiltak.


Arranger dommer kurs i forkant av våre fotball cuper. 


-          Barnefotball/ bydelserie: innspill om at det er uheldig at våre lag heter NIL – Høknes brenna. Våre har da allerede en NIL identitet som kan gjøre det utfordrende for andre lag å komme inn i et allerede etablert lag. Vi blir også sammenlignet på pris og man ser ikke da nødvendigvis hva den enkelte klubb dekker.


2020 nytt navn Høknes brenna- NIL . Med mål om at våre bydelserielag- nabo klubber, kan komme inn i NIL samlet / samtidig.


NIL fotball har skriftliggjort innspill til alle nabo klubber, hvor vi har initiert å legge til rette for et likt pris/ innholds tilbud for alle våre bydelserie lag i kommunen.  Dette innspillet er lagt fram for alle våre naboklubber og drøftes medio januar.


-          For å få opprettholdt et godt nok tilbud- sikre rekrutering til senior. Viktig med samarbeid alle fotball klubber i Namsos, med mål om å samle alle ungdommer som ønsker å spille fotball i en klubb.  Dette temaet er brakt inn i samarbeidsmøte med naboklubber og videreføres i 2020.


Være en tydelig klubb med tydelig identitet og trenerkultur.


-          Sportsplan sikrer all vår sportslige aktivitet. Her ønskes en tydeligere profil på hva – hvor NIL fotball ønsker med sin aktivitet, senior fotball. Sportsplan blir revidert hvert år og nye innspill bringes inn i denne prosessen med våre trenere og SU.


 


Med de beste ønsker om ei riktig God Jul.


Hilsen NIL fotball v/ Styret

Idrettsgallaen 2020

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Des 2019

SVERRE INGE LYSTRUP NESS

Hommelvik IL’s engasjerte Sverre Inge Lystrup Ness, er nominert som ÅRETS ILDSJEL 2020 for sin rolle i Hommelvik Guts.

Juryens begrunnelse: Den nominerte er primus motor for å få alle med i idretten, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, bakgrunn eller ferdigheter. Han er opptatt av å skape en arena for samhold og mestring, og har et ekstra stort engasjement de som ikke passer inn på «vanlige lag» av ulike årsaker.

Tilrettelagt fotball (tidligere FFU Fotball for Utviklingshemmede) har en sentral plass i NFF Trøndelags aktivitet og inkluderingsarbeid. I 2019 teller målgruppen over 300 spillere fordelt på 14 klubber, hvor NIL Diamonds er vårt lag.

Stem her fra den 14. desember;

https://www.idrettsgalla.no/nominerte/priskategorier/årets-ildsjel/


https://www.idrettsgalla.no/nominerte/alle-nominerte/sverre-inge-lystrup-ness/?fbclid=IwAR1K-HUdiOyN60TfzX59ZaENseT5lnOBFOol503K-WkJOqH-JEFS7a9Ztlc#.XfIEoHvSSwo.facebook


FORBUNDSDOMMER BARSØE

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Des 2019


FORBILDE OG FORBUNDSDOMMER
OLIVER SKARET BARSØE  


Klubben gratulerer vår dommeransvarlige Oliver Skaret Barsøe! Som 22 åring har han igjen avansert, og kvalifisert seg som forbundsdommer i Norges fotballforbund!


Dommeroppdrag i Postnord-ligaen / 2. div. venter, og det blir nok en del reising rundt om i landet etterhvert. 


Klubben er stolt av deg, Oliver, og imponert av din langsiktige og solide innsats for å oppnå, som du selv sier; dine «hårete» mål! At du i tillegg oppnår dette på første forsøk, ja, det står det stor respekt av!

Du er et sant forbilde for våre klubbdommere, rekrutt- og kretsdommere! Lykke til!
NA JULECUP 2019 - PÅMELDINGA ER ÅPNET

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Nov 2019

I samarbeid med Namdalsavisa (NA) arrangerer Namsos IL Fotball sin tradisjonelle NA Julecup i Namsoshallen 5. juledag (29. desember).

MELD LAGET MITT PÅ HER!

Premiering:

 • Deltakerpremie til alle lillejenter og lillegutter
 • Pokal til vinnere og 2. plasser av de øvrige klasser
 • Premie til det lag som har de mest kreative drakter
 • Premie til det lag som utmerker seg best med fair play

Påmeldingsavgift:

Kr 150,- pr spiller i ungdomsklassene.

Kr 250,- pr spiller i seniorklassene mosjon og aktiv herrer og damer

Utfylt spillerliste leveres med navn og fødselsår leveres i sekretariatet før lagets første kamp.

Arrangøren gjør oppmerksom på at cupen ikke har egen ulykkesforsikring for spillerne.

Vårt ønske er at dere får en flott opplevelse i Namsoshallen, med mye fin og morsom fotball.

Kunstgressdekket er nytt av året og inneholder sand og ikke gummigranulat. Sklitaklinger vil derfor være forbudt grunnet fare for egen og andres skader.

MELD LAGET MITT PÅ HER!

Medlemsmøte tirsdag 5 November kl 19.00 NIL klubbhus

Postet av Namsos IL - Fotball den 28. Okt 2019

Ønsker herved alle våre medlemmer velkommen til en spennende kveld med meningsutvekliing, tips og ideer til NIL fotball sin aktivitet og drift.

Hilsen NIL fotball

styret.
Medlemsmøte tirsdag 5 November kl 19.00 NIL klubbhus

Postet av Namsos IL - Fotball den 28. Okt 2019

Hei

Ønsker herved alle medlemmer av NIL fotball velkommen til medlemsmøte i klubbhuset.

Vi ønsker ideer, tips og forslag til NIL fotball sin aktivitet og drift.

Hilsen NIL fotball

v/ styret.
NFF Rekruttdommerkurs

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Okt 2019

NFF Trøndelag arrangerer rekruttdommerkurs for klubber i Sone Namdal 18.-20. november.


Klubbens dommeransvarlige Oliver Skaret Barsøe er instruktør på dette kurset, som avholdes i NIL klubbhuset. Påmeldingsfrist 15.11.19.


https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3303292&fbclid=IwAR3jsCHeGVBm0khhXSQmCFJ1IYFJcEnmqeGp6lAZzXuUj-rhGqi0ryGEAiU
Klubbdommerkurs

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Okt 2019

Namsos IL Fotball arrangerer Klubbdommerkurs i klubbhuset den 17. november kl. 15:00 - 18:00.Kurset er for spillere over 13 år, trenere, ledere, foreldre eller andre medlemmer som ønsker å tilegne seg dommerkompetanse og dømme kamper i barnefotballen.

Kursets instruktører er våre erfarne dommere;
Kretsdommer Emil Ofstad Derås
Dommeransvarlig Oliver Skaret Barsøe

Påmelding på e-post til post@namsosfotball.no eller SMS til mob. 907 88 016, innen 11.11.19.

Kurset gjennomføres uten kostnad for kursdeltekerne og i hht. retningslinjer fra NFF Trøndelag.

https://www.fotball.no/kretser/trondelag/dommer/dommerutvikling/klubbdommerkurs/

https://www.fotball.no/dommer/dommerkurs/rammeplan/#Toppen
MEDLEMSFORDEL TIL NIL-SPILLERE PÅ CARE TRENINGSSENTER

Postet av Namsos IL - Fotball den 17. Sep 2019

CARE TRENINGSSENTER NAMSOS

✅ Namsos IL Fotballs samarbeidspartner CARE Treningssenter har åpen uke t.o.m. 22/9.

✅ Dette for alle spillere f.03 og eldre, samt foresatte og andre som ønsker muligheten til å teste ut CARE. (f.04-05 kan trene med foresatt, ihht. ungdomsmedlemsskap.)

✅ Dørkode 0000, gratis denne uka. Deretter får våre NIL-spillere en NIL-medlemspris på kun 160,- pr. mnd. Ordinær pris er kr 219,-. Du sparer altså kr. 59/måned som NIL-spiller!

✅ Avtalekode for ordinær innmelding er; nil19, som registreres online i rubrikken kampanjekode ved innmelding på www.carenamsos.no
Kampoppsett - martnascup

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Aug 2019

Her finner du kampoppsettet til martnascupen:
https://www.profixio.com/matches/namsos-fotball-martnascup-2019
JONAS LIAN HANSEN

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Aug 2019

Klubbens trener / trenerveileder har valgt å takke ja til nye fotballfaglige utfordringer. Dette som toppspiller - utvikler i Ranheim IL. Med sin brede erfaring og UEFA A-lisens, er Jonas en attraktiv trener for flere topp - klubber. 

NIL verdsetter den sportslige innsatsen han har bidratt med hos oss, siden november 2016. En smidig overgangsavtale mellom NIL og RIL, gjør det mulig å beholde ham som trener for Senior menn 4. div. og G19, frem mot årsskiftet. 

Breddeklubben NIL, flaggskipet i namdalsk fotball, vil videreføre samarbeid med Jonas m.fl., gjennom et solid klubbsamarbeid, som nå er under etablering mellom Namsos IL Fotball og eliteserie- og bredde - klubben Ranheim IL. Følg med! 

NIL gratulerer og ønsker Jonas Lian Hansen lykke til!

SENIOR KVINNE 3. DIV. HØSTSESONGEN 2019

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Jul 2019

Klubbens damelag har plass til flere! Både nye og gamle fotballspillere er velkomne til høstsesongen! Et stabilt seniorlag på damesiden, er viktig ikke bare for klubben, men også jentefotballen i vårt distrikt. Seniorspill er en sentral motivasjonsfaktor for unge jentespillere i aldersbestemte lag. Klubben vil strekke seg langt for å sikre tilbudet til yngre seniorspillerne. 


Spillere aktuelle for damelaget oppfordres til å ta kontakt med klubbens sportslige utvalg på e-post post@namsosfotball.no el. mob. 901 90 116 / 907 88 016.


Klubben skal komme enda nærmere målsettingen om: 

«Flest mulig – lengst mulig – best mulig».

Velkommen til 3v3 martnascup i Namsos

Postet av Namsos IL - Fotball den 12. Jun 2019

Lørdag 17. august arrangerer NIL Fotball 3v3 cup for 8 gang. Meld på ditt lag til fotballfesten, som foregår Martnaslørdagen i Kleppen.

3v3-cup er en fotballfest som skaper mange ballberøringer for alle. Kort vei til mål gir mye angreps- og forsvarsspill. Mye spilltid for alle spillere. En morsom og aktiv opplevelse med mye glede. NIL ønsker å være med å fremme smålagspill gjennom 3v3 turneringer.


 • Klasse inndeling: g/j 6-14 år
 • Påmeldingsfrist: 10 august
 • Kampoppsett vil bli lagt ut innen 15 august
 • Premiering: Alle spillere får deltagermedalje. Sluttspill i årsklassene j/g 13-14 år. Pokal til 1 og 2 plass
 • Fair Play premie til det laget som utmerker seg med gode sportslige holdninger på og utenfor banen
 • Pris pr lag er kr 600,-. Del skal meldes på min 4 spillere til hvert lag. Dette betales på konto: 4448.50.31763 før turneringen starter. (kvittering forevises v/registrering)
 • Spillerliste fylles ut i sekretariatet i NIL klubbhus ved ankomst


Klikk her for påmelding

Spilleregler


Bli med på turneringen som Norges fotballforbund anbefaler. Deltagerne opplever en høyere scoringsfrekvens enn «vanlig fotball» og alle spillere får vanligvis score mål, noe som gir økt fotballglede og mestringsfølelse.


Vi ønsker alle velkommen til en trivelig og fartsfylt fotballdag i Namsos!


Har du spørsmål:

post@namsosfotball
tlf: 97784330
Velkommen til ekstraordinært årsmøte

Postet av Namsos IL - Fotball den 12. Jun 2019

Onsdag 26 juni kl 18.00 i NIL klubbhus.

Sakliste:

1. Valg styremedlem

   v/ valgkomiteen


MVH NIL fotball

Styret
Skader og forsikring

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Mai 2019

Verditema 2019 er Skader og forsikring

All aktivitet i fotball-Norge bygger på NNFs verdier trygghet, glede, respekt og likeverd. Hovedoppgaven til en idrettsklubb er å få barn og unge i fysisk aktivitet og skape en arena som i størst mulig grad er med på å sikre dem en god, sunn og trygg oppvekst. NIL fotball er med andre ord en viktig bidragsyter til barn, ungdoms og voksnes helse.

Skader er en del av fotball hverdagen, men det er mye klubben kan gjøre for å forebygge skader og hjelpe spillere på best mulig måte når en skade er oppstått

Dette stiller krav til klubbens medlemmer, involverte og engasjerte. Vi er alle med på å skape den kulturen vi ønsker hos oss

Plan- gjennomføring

Mars:

 • Presentasjon og gjennomgang av tema på klubbens årlige verdimøte med fysioterapeut
 • Tema kveld for spillere og trenerteam med fysioterapeut.

Tema taes opp på

 • Trener/lagleder møter.
 • Foreldremøter
 • Spillermøter

Retningslinjer

Trener team:

 • Trenere og ledere er rollemodeller og vil sette standarden for våre barn og ungdom.
 • Strukturert oppvarmingsprogram reduserer risikoen med opptil 50 %. sørg for god og varierte oppvarmingsøkter. 
 • Treningsøkta.no «sjef over ballen» = gode oppvarmingsøvelser

Foresatte:

 • Info: skadefri.no

NFFs utvidete individuelle forsikringer

Tema 2018 - Ernæring

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Mai 2019

All aktivitet i fotball-Norge bygger på NNFs verdier trygghet, glede, respekt og likeverd. Hovedoppgaven til en idrettsklubb er å få barn og unge i fysisk aktivitet og skape en arena som i størst mulig grad er med på å sikre dem en god, sunn og trygg oppvekst. NIL fotball er med andre ord en viktig bidragsyter til barn, ungdoms og voksnes helse.

«Uten mat og drikke, duger helten ikke» men for «helten», uansett alder og nivå, er det ikke det samme hva han eller hun spiser og drikker. Mat og drikke påvirker nemlig alt fra prestasjon, restitusjon og ytelse til sykdom, konsentrasjon og humør. Mat, drikke og søvn er viktige elementer hver for seg, sammen er de nøkkelen til et bedre liv.

Hvorfor fokusere på kosten? 

Et sunt kosthold gir oss blant annet: 

 • Sterkere immunforsvar.
 • Bedre mental kapasitet= konsentrasjon og teknikk
 • Kortere restitusjon= raskere utvikling, økt mestring
 • Økt fysisk arbeidskapasitet= sterkere og mer utholdende, trene lenger, mer og hardere.

Dette stiller krav til klubbens medlemmer, involverte og engasjerte. Vi er alle med på å skape den kulturen vi ønsker hos oss


Plan- gjennomføring

 • Presentasjon og gjennomgang av tema på klubbens årlige verdimøte med ernæringsfysiolog: Februar
 • Tema kveld for spillere, med ernæringsfysiolog: Mars

Tema taes opp på

 • Trener/lagleder møter.
 • Foreldremøter
 • Spillermøter

Trener team

Trenere og ledere er rollemodeller og vil sette standarden for våre barn og ungdom. Oppfordre til sunt kosthold og sunne holdninger.

 • Legg til rette for nok drikkepauser, oppfordre til å ha med frukt/brødmat på trening
 • Felles matpakke på bortekamper?

Foresatte:

Som foresatte er vi rollemodeller for våre barn og unge, det vi gjør setter standarden for hvilke valg barn og unge tar.

 • Mat før og etter trening: alle bør sørge for å drikke/spise noe sunt og næringsrikt før man skal på trening eller kamp. Da orker kroppen mer og konsentrasjonen blir bedre.
 • I en idrettsklubb har fysisk aktivitet hovedfokuset, men vi ser dessverre at aktivitetsnivået i samfunnet er synkende. Oppfordrer alle som har mulighet til å gå / sykle til trening- kamp.
 • Skjermfritt soverom, oppfordre til å la mobil/ tv være avslått ….»største søvntyver»
 • Bamas idrettsfrukt: sponser ved å gi 60 % rabatt på frukt, grønt. 
 • Bendit produkter og juice- enten det er til trening, samlinger, kamp m.m. 
 • www.rockemat.no finner du oppskrifter og tips om gode og enkle retter

Spillere:

 • Trening : drikk vann hvis økten varer 1 time, saft/vann dersom mer enn 1 time. Spis et måltid 2-3 timer før trening. Spis eller drikk et lite måltid 1 time før trening hvis du er litt sulten. = Aldri sulten på trening
 • Etter trening: viktig at kroppen raskt får tilført mat og drikke= restitusjon. Spis litt innen 30 m etter trening ( frukt/brødskive/youghurt)
 • Kamp: dager med flere fysiske aktiviteter/ kamper. Planlegg dagen, lag flere matpakker J
 • kort tid mellom aktiviteter: fint brød m/ syltetøy evnt honning. Banan.
 • etter aktivitet: brødskiver med proteinrikt pålegg ( kjøtt, egg, fisk og ost ) melk
 • Ikke brus, for mye sukker og lite annen næring.


Cup/ turnering, kveldsmat i klubbhuset og hjemmekamp:

 • Servering av frukt på hjemme kamper til besøkende lag og hjemmelag.
 • Frukt og sunne alternativ tilgjengelig.

Styret januar 2018
TUSEN HJERTELIG TAKK

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Mai 2019

Namsos IL Fotball organiserer i 2019, barnefotball, ungdomsfotball, seniorfotball og tilrettelagt fotball og teller ca 350 aktive spillere. Derfor er ditt bidrag som grasrotgiver med på at vi kan fortsette dette verdifulle arbeidet. Tusen takk for din støtte!
Nytt lag for barn og ungdom 10- 16 år Tilrettelagt fotball.

Postet av Namsos IL - Fotball den 15. Apr 2019

Nil fotball invitere foresatte til informasjonsmøte i NIL klubbhus onsdag 24.04.19 kl 18.00

Tilrettelagt fotball er et tilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelse. Vårt  NIL Diamonds lag har vært et tilbud for ungdom og voksne. 

Nå åpner vi opp for et nytt tilbud for aldersgruppen 10- 16 år.

Hilsen NIL fotball

Lagledelsen NIL Diamond og Styret
ÅRSMØTE NAMSOS IL FOTBALL

Postet av Namsos IL - Fotball den 17. Mar 2019

Velkommen til Namsos IL Fotball sitt årsmøte 25. mars 2019 kl. 20:00 i klubbhuset


Saksliste:

1.Åpning og godkjenning av årsmøtet

2.Valg av møteleder og sekretær

3.Valg av tellekorps og 2 personer for å undertegne protokoll

4.Styrets årsberetning for sesongen 2018

5.Årsregnskap og revisjonsberetning for sesong 2018 

6.Fastsette kontingent for 2020

7.Budsjett 2019

8.Sportsplan

9.Organisasjonskart, endring

10.Orientering vedr GSB banen

11.Valg


Årsmøtedokumenter, saksliste, forslag og årsregnskap


Sportsplan-Namsos-IL-Fotball 2019 til 2021.pdf
ÅRSMØTE NAMSOS IL FOTBALL 2019

Postet av Namsos IL - Fotball den 24. Feb 2019

Årsmøte avholdes i klubbhuset, mandag 25. mars kl 20.00. Årets verdimøte avholdes kl 19.00 mandag 25. mars. Vi ønsker alle medlemmer velkommen!

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet sendes styrets leder innen mandag 11. mars 2019.

Kampoppsett - NamsosCup 2019

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Feb 2019

Kampoppsettet for NamsosCup 2019 finner du her:

https://www.profixio.com/matches/namsoscup-2019/?evaluation
NIL FOTBALLSKOLE VINTERFERIEN UKE 8/20

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jan 2019

Gutter og jenter fra 7-13 år (2007-2013) inviteres mandag 17. februar til onsdag 19. februar, til Namsos IL Fotball fotballskole i kunstgresshallen i Namsos. 3 dager fylt med fotball. Tren, lek og lær fotball fra kl. 9-14 i 3 dager med NIL G19, og A-lags trener.

Påmelding innen fredag14. februar kl. 16:00

PÅMELDING NIL FOTBALLSKOLE

VELKOMMEN TIL NAMSOS CUP, SØNDAG 10. FEBRUAR

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Jan 2019

Namsos IL Fotball har den gleden av å invitere dere til Namsos-Cup i fotball.

Turneringen arrangeres søndag 10. februar i Namsoshallen. Kampene spilles på 3 kunstgressbaner og 1 bane med kunstdekke.

Klasseinndeling:

Lillejenter/lillegutt:          årsklassene 2007 og 2008

Småjenter/smågutter:     årsklassene 2006 og 2005

Gutter/ Jenter:                årsklassene 2003 og 2004

Påmelding av lag:

          https://www.profixio.com/reg/namsoscup-2019

Påmeldingsavgift er kr 1400,- pr lag.  betales inn til konto: 4448.50.31763