NA-JULECUP 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 27. Des 2018

Kampoppsettet er klart og finnes på linken under. Vi ber om at lagene møter på riktig bane i god tid før hver kamp. Husk registrering av spillere og betaling i sekretæriatet før lagets første kamp. Endringer i oppsettet kan skje, så følg med fram til kampstart. Velkommen og lykke til⚽️

https://www.profixio.com/matches/na-julecup-2018/d/dag/2018-12-29
JULELUNSJ 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 2. Des 2018

VELKOMMEN TIL JULELUNSJ!

Namsos IL Fotball har den glede å invitere til tradisjonell julelunsj lørdag 15. desember kl. 13:00 - 15:00 i klubbhuset!!

 Trenere, lagledere, dommere og lærlinger, støttespillere, samarbeidspartnere og alle NIL-venner er velkomne til ei trivelig stund. Det vil serveres god julelunsj, og det blir anledning til å slå av en trivelig prat! Vi ser frem til en hyggelig julelunsj med deg, gode fotball kollegaer og –venner!

 

NFF REKRUTTERINGSDOMMER KURS

Postet av Namsos IL - Fotball den 19. Nov 2018

En av klubbens dommere, Oliver Skaret Barsøe, foreleste på NFF Rekrutteringsdommer kurs, for Trøndelag fotballkrets i klubbhuset i kveld.  

4 klubber var representert blant de 12 kursdeltakerne; Grong IL, Lierne IL Fotball, Overhalla IL og Namsos IL Fotball.

Dette var den første av i alt tre teorikvelder. Deretter vil kursdeltakerne gjennomføre praksis, hvor de dømmer en kamp med veileder tilstede.

Deltakerne i tilfeldig rekkefølge: 

Einar Martin Granli, Sondre Fiskum og Håkon Hjellum fra Grong IL, Sigve Sandvik fra Lierne IL Fotball , Jan-Magnus Bråthen, Sumaya Farah Shidane, Nuttaphong Somyounpon, Stian Alexander Saugen Sundet, Imre-Johannes Mediå  Lauvsnes og Mohamed Elyas Muse fra Overhalla IL, samt Isak Julian Skoglund og Martin Prussak Kvalø fra Namsos IL Fotball. Foreleser Oliver Skaret Barsøe helt til høyre i bildet.
VELKOMMEN TIL NA-JULECUP 2018!

Postet av Namsos IL - Fotball den 15. Nov 2018

Namsos IL Fotball arrangerer sin tradisjonelle Julecup i Namsoshallen 5. juledag. Vårt ønske er at dere alle får en flott fotballopplevelse i Namsoshallen, med mye fin og morsom fotball. I år prøver vi ut noe nytt, da vi slår sammen begge dagene å gjennomfører på en dag. Det blir fotball i hele anlegget og vi utvider med 2 futsalbaner til. Full trøkk fra morgen til kveld.

Trykk her for å komme til påmelding, frist 17.12.18: 

https://www.profixio.com/reg/na-julecup-2018

Julecupen spilles i følgende klasser:

Lillejenter/lillegutter 11 og 12 år (2008/2007) 

Småjenter/smågutter 13 og 14 år (2005/2006)

Gutter/jenter 15 og 16 år (2003/2004)

Damer aktiv: eldre enn 16 år  2002 og eldre)               

Herrer aktiv: eldre enn 16 år (2002 og eldre)

Damer mosjon: eldre enn 16 år

Herrer mosjon: eldre enn 16 år

Aldersbestemmelsene er absolutte i herreklassene. Men arrangør åpner for underårige spillere i dameklassen, hvor de fysiske forskjellene ikke er så framtredende. Det må uansett sendes inn en begrunnet søknad om dette til arrangementansvarlig.                                                                                                                         Det er rene dame/jente og herre/gutteklasser. Det tas midlertidig forbehold om at klasser kan slås sammen dersom det er for på påmeldte lag. Mix-lag meldes på i herre/gutt- klassene uansett fordeling av kjønn på laget. Det spilles i de årsklasser som gjelder for kommende fotball sesong.

Premiering:

-          Deltagerpremie til alle lillejenter og lillegutter

-          Pokal til vinnere og 2 plasser av de øvrige klasser

-          Premie til det lag som har de mest kreative drakter

-          Premie til det lag som utmerker seg best med Fair Play

-          Hver pulje vil normalt avvikle sine innledende kamper i løpet av 3-4 timer.

Påmeldingsavgift:

-          Kr 150,- pr spiller i de yngste klassene

-          Kr 250,- senior klassene.

Deltageravgiften skal betales i sekretariatet før lagets første kamp. Der leveres også spillerliste med navn og fødselsår sammen med betaling.

Arrangøren gjør oppmerksom på at cupen ikke har egen ulykkesforsikring for spillerne.

Regler julecup 2018:

Vi ønsker tilbakemelding på ting dere synes vi kan forandre på. Vi er mottagelige for konstruktive tilbakemeldinger som kan endre arrangementet, slik at alle trives bedre.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets NA-julecup!
SESONGAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Nov 2018

SESONGAVSLUTNING 2018

Kvalitetsklubben Namsos IL Fotball inviterer til sesongavslutning onsdag 14. november. 

Avslutningen finner sted kl. 18:00 – 20:30 i aulaen på Olav Duun videregående skole. 

Under markeringen vil vi gjøre litt ekstra stas på våre spillere, og tradisjonen tro vil det også i år deles ut ulike priser! 

Det blir loddsalg med mange fine premier, musikalske innslag, samt mulighet til å kjøpe kake og drikke! 

Velkommen skal dere være!  
VI BRYR OSS KAMPEN 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Okt 2018

I dag, fredag, 5, oktober kjøre vi i gang "Vi bryr oss kampen 2018". Vi håper næringslivet og privatpersoner støtter godt opp om kampanjen som handler om at NIL Fotball er og ønsker å være en viktig og aktiv aktør i samfunnet vi lever i, slik at alle barn i alle aldre, gjennom sunn og god fysisk aktivitet, har en trygg og utfordrende sportslig arena å vokse opp i, slik at flest mulige barn og unge stolt kan si: «Vi like oss i Namsos». I 2018 er dette viktigere enn noen gang!

Vi håper på stort engasjement, og mange bekker små blir som kjent mye vann.

Benytt denne linken:

https://campaign.socialcee.com/campaign/#/campaign/eb5c3a98-5f7a-4ee8-acf0-9386f1acad1c


VENNSKAPSUKA 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 1. Okt 2018

Vennskapsuka 2018 starter i dag mandag 1. oktober. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å delta aktivt gjennom uka.

MER INFO: WWW.NAMSOS.KOMMUNE.NO/OPPVEKSTPORTALEN

NIL Fotball fikk støtte til Glømmen-akademiet!

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Sep 2018

Namsos Fotball fikk Coop-penger

I pausen på søndagens kamp på Lerkendal mellom RBK og Haugesund fikk Namsos Fotball en gavesjekk på 5.000 kr. fra Coop Midt-Norge og RBK. Midlene skal gå til å støtte klubbens arbeid med jentefotballen.


 Vil løfte jentefotballen

–Det er utrolig hyggelig å få denne støtten. Vi søkte om midler fra Coop-RBK fondet til å gi et ekstra tilbud til jenter i 13-15 års alderen som ønsker å trene mer enn i klubbhverdagen, sier Bente Skaftnesmo, leder i Namsos Fotball. 

Ivar Andreas Asbøll fra Namsos Fotball var på plass for å motta midlene, og fikk anledning til å gå gjennom spillertunnelen på vei til utdelingen som skjedde ute på matta. Det hele ble vist på storskjermen på Lerkendal.

Namsos Fotball søkte om midler til «Glømmen-akademiet», der målet er å løfte jentefotballen i NIL og i klubbene i området rundt Namsos. Trøndelag Fotballkrets gikk også inn med samme beløp, slik at klubben i alt fikk 10.000 kr. til arbeidet med jentefotballen.

-Vi ønsker å dra med oss jentene i hele Namdalsregionen på dette prosjektet. Tilbudet er gratis, og sist vinter hadde vi to samlinger. Sist vinter deltok spillere fra Kolvereid, Lierne, Hållingen, Overhalla, Spillum, Gullvikmoen og Namsos. Med denne støtten fra Coop, kan vi øke til fire, sier Skaftnesmo. 


Fokus på talentutvikling

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. Fra salget av RBK-brød i Coop sine butikker settes det hvert år av et beløp som gis til breddeidrettsklubber. 

–Denne gang valgte vi å sette fokus på jentefotballutvikling, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge. –Vi valgte å dele midlene mellom flere, det er veldig mange klubber som gjør en fantastisk jobb med å drive jentefotball i alle aldre. Vi vet at det jobbes godt i Namsos Fotball, og ønsker å bidra ytterligere til dette, sier Vik-Mo.


Viktig for RBK

-Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene, enten det er innenfor jente- eller guttefotballen, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg Ballklub. -Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der deler vi og Coop samme verdisyn. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt, sier Moe Dyrhaug, som fikk selskap av RBK-ving Pål Andre Helland under utdelingen.
NYTT OG SPENNENDE SAMARBEID!

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Sep 2018

Nord Universitet og NIL fotball har signert en intensjonsavtale som gjelder samarbeid om praksisplasser for Vernepleiestudiets 2. studieår, i emnet PRA 2006 miljøarbeid og helsefremming. Dette er et pilotprosjekt inneværende studår, som vi har stor tro på vil være en positiv tilvekst for NIL fotball.

De fire studentene vil ha sin praksisperiode i studieåret 2018/19 hos NIL Diamonds. Her vi de vil være en sentral og viktig del av det opprinnelige trenerteamet som består av Jonne Jakobsen og Simen Holm.

Vi ønsker studentene Mats Romsdalen, Kamilla Jakobsen, Mari Kolstad og Fredrik Strand velkommen til NIL Diamonds og NIL Fotball!
Fotballskole - Levanger FK og NIL Fotball

Postet av Namsos IL - Fotball den 11. Sep 2018

Som i fjor høst hadde vi også i år storfint besøk av Levanger FK. Til glede for ca 50 barn gjennomførte A-lagsspillerne og trenerne en flott og innholdsrik fotballskole for ivrige og glade fotballbarn. Takk til Levanger FK, og lykke til med resten av fotballsesongen⚽️
TAKK - DU GJØR EN FORSKJELL!

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Sep 2018

TAKK - Du gjør en forskjell!Namsos IL Fotball takker deg for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen.

Som grasrotmottaker mottar Namsos Il Fotball 7% av det de som tipper for som støtte direkte til vårt arbeid for fotballen i Namsos. Dette arbeidet bidrar du godt til!

Norsk Tippings overskudd går til idrett, kultur og humanitære formål. Grasrotgivere som deg øremerker midler, og sørger dermed for at deler av overskuddet går direkte til din forening og dermed til frivilligheten i Norge. Det betyr veldig mye for veldig mange.

Vil du tipse andre hvordan de kan hjelpe? Det er nemlig fortsatt mange som ikke har registrert seg som grasrotgiver. Vis meg hvordan jeg kan støtte Namsos Il Fotball!!
VELKOMMEN PÅ KVELDSMAT

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Aug 2018

Etter en fin sommer er høstsesongen straks i gang! Flere av våre lag har vært ute og representert klubben fint på ulike fotballcuper i ferien! Nå samles vi igjen på hjemmebane, hvor planene er klare for treninger og kamper.

Høsten 2018 vil det serveres kveldsmat i klubbhuset hver mandag og onsdag kl. 18:00-21:00, i perioden 20. august til 31. oktober.

Det er av stor verdi at mange fotball-foreldre bidrar i gjennomføringen av kveldsmaten! Dette sammen med god støtte fra våre samarbeidspartnere, Hamstad bakeri og REMA 1000 Rock City, gjør kveldsmatserveringen mulig!

SOMMERTRENING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 3. Jul 2018

Vi gjentar suksessen fra de siste årene, og det blir også i år i samarbeid med våre naboklubber Klompen, Spillum, Bangsund og Gullvikmoen

5 onsdager fremover stiller det trenere fra de 5 klubbene på Grong Sparebank- banen i Kleppen fra klokka 18-20. I år er barn født i 2009-2003 velkommen, og det er åpent for ALLE som har lyst, også de som ikke spiller på lag, feriegjester, venner osv.

Tilbudet er gratis, og det er bare å møte opp.

Ansvar klubber:

4. Juli - Namsos IL Fotball

11. Juli- Gullvikmoen IL

18. Juli- Spillum IL

25. Juli- Klompen FK

1. August- Bangsund IL

Ta gjerne med egen ball om du har, og leggskinner

Velkommen til fine fotballdager i sommer!

VELKOMMEN TIL 3 mot 3 - CUP I NAMSOS!

Postet av Namsos IL - Fotball den 3. Jul 2018

 

Påmelding: https://www.profixio.com/reg/n...

Lørdag 18. august arrangerer NIL Fotball 3 mot 3 - cup for 7. gang. Meld på ditt lag til fotballfesten, som foregår Martnas-lørdagen på banene i Kleppen.

Å spille 3 mot 3 er en fotballfest som skaper mange ballberøringer for alle. Kort vei til mål gir mye angreps- og forsvarsspill med mye spilletid for alle spillere. En morsom og aktiv opplevelse med mye glede. NIL ønsker å være med å fremme smålagspill gjennom slike turneringer.

Spilledag for FFU – lag i Trøndelagsserien på Meyer-banen. Med andre ord ei fartsfylt helg i Kleppen.

Klasseinndeling: Til turneringen kan din klubb/bydelsserielag melde på spillere i klassen g/j 6 – 14 år.

Påmeldingsfrist er 7. august. Kampoppsett blir lagt ut på vår hjemmeside 16. august.

Pris pr. lag er kr. 600,-. Det skal meldes på min 4 spillere til hvert lag. Dette betales på konto: 4448.50.31763.

Premiering: Alle spillere får deltakermedalje. Sluttspill i årsklassene j/g 13 – 14 år. Pokal til vinnere og 2. plass.

Fair Play-pris til det laget som utmerker seg med gode sportslige holdninger på og utenfor banen.

Spillerliste fylles ut og leveres i sekretariatet ved ankomst.

Vi vil gjøre alt for at alle fotballjenter og gutter skal trives under oppholdet.

Vi er behjelpelig med overnatting for de som ønsker det.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en trivelig og fartsfylt fotballdag i Namsos!

Har du spørsmål:

Kontaktperson: Bente Skaftnesmo, post@namsosfotball.no, 977 84 330

Påmelding: https://www.profixio.com/reg/n...

 

 
SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

Takk til alle som deltok og bidro til en trivelig og vellykket ettermiddag 

i og ved klubbhuset! Nå ønskes alle en riktig GOD SOMMER!

Vi sees igjen på klubbens MARTNAS CUP 18. august!

Link til NFF´s videoreportasje

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

NAMSOS IL FOTBALL - EN AV MØNSTERKLUBBENE I TRØNDELAG

Namsos IL Fotball takker Norges Fotballforbund for anerkjennelsen! Det at klubbens utviklingsarbeid blir lagt merke til på denne måten, betyr uendelig mye. Ikke minst har det en sterkt motiverende effekt for klubbens videre prosesser, bl.a. på veien mot NFF Kvalitetsklubb nivå 2.

NFF Trøndelag har vært, og er, klubbens nærmeste samarbeidspartner og støttespiller i mye av det viktige utviklingsarbeidet som gjøres. Dette verdsettes svært høyt i breddeklubben NIL! 


For ytterligere informasjon og NFF´s videoreportasje se under AKTUELT på; https://www.fotball.no
FOTBALL-LOTTERIET 2018 - SE BILDE AV BILEN HER!

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

Tradisjonen tro har vi også i år, i samarbeid med vår gode samarbeidspartner - OTTO MOE A/S.


Loddene ble delt ut til ansvarlige på hvert lag, torsdag 14. juni, og vil bli delt ut til lagene fortløpende. Billotteriet er en meget viktig inntektskilde og vi håper og tror at alle støtter godt opp om årets billotteri.

Trekning av en heldig vinner blir, i år som tidligere, på festplassen kl. 15.00, lørdag 18/8 under Namsosmartnan!
ÅRETS TEMA 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

All aktivitet i fotball-Norge bygger på NNFs verdier trygghet, glede, respekt og likeverd. Hovedoppgaven til en idrettsklubb er å få barn og unge i fysisk aktivitet og skape en arena som i størst mulig grad er med på å sikre dem en god, sunn og trygg oppvekst. NIL fotball er med andre ord en viktig bidragsyter til barn, ungdoms og voksnes helse.

Les hele dokumentet her:     Årets tema 2018 - ernæring.docx
SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 6. Jun 2018

Vi er nå ved innspurten av vårsesongen 2018!  Før vi velfortjent tar sommerferie, ønsker Namsos IL Fotball alle spillere, foreldre, trenere, lagledere, utvalgsmedlemmer og NIL-venner velkomne til sommeravslutning I klubbhuset og på Grong sparebankbanen mandag 18. juni kl. 17:00-19:00.

Det blir servert grillmat m/tilbehør! Vi håper alle lag vil være representert, og bidra til god stemning! Det blir anledning til å se fotballkamper, både i bydels- og kretsserien.

Vi er stolte av å kunne fortelle at NFF Trøndelag besøker kvalitetsklubben NIL denne dagen. Deres representanter vil delta på vår sommeravslutning! Dette i forbindelse med deres planlagte videoreportasje om klubben vår. At klubben lyktes, legges merke til i NFF sentralt, noe klubben selvsagt setter stor pris på!

Klubbens samarbeidspartnere Hamstad Bakeri og REMA 1000 Rock City leverer og sørger for gode råvarer til serveringen, mens Specsavers Namsos stiller med stand, hvor spillerne og alle andre tilbys synsundersøkelse.. Otto Moe AS gir oss muligheten til å ta en nærmere titt på årets 1. gevinst i  Billotteriet 2018.

For anledningen deles et bilde av siste tilskudd på stammen, klubbens herlige nykommerne i bydelsserielaget J/G 2012, under kyndig lagledelse av Tord Moe.

.
NRK besøkte NIL Diamonds!

Postet av Namsos IL - Fotball den 31. Mai 2018

NIL Diamonds fikk
storfint besøk av 18 NRK journalister. Det ble gjennomført 7’er og 3’er kamper,
hvor NIL-gjengen storspillte og dro seier`n i land til slutt. Gjengen ble
overrasket i pausen hvor Ronny Grannes m/band underholdt, til stor stas for
spillerne. Etter endt kamp disket NRK journalistene opp med grillmat og masse
kaker. Stor takk til de alle som tok turen opp til Namsos.
NRK besøk i Kleppen!

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Mai 2018

NIL DIAMONDS ⚽️

Onsdag 23/5 får laget igjen besøk fra NRK - også denne gangen med Håvard Karlsen i spissen! 

Kl. 17:15 er det duket for kamp;   ⚽️ NIL Diamonds - Streikelaget (NRK journalister i streik) ⚽️  

NIL Diamonds går for seier!  ⚽ Og klubben ønsker familie,  venner, NIL-venner og andre velkommen for å se kamp og fotballglede! Det fristes med underholdning i pausen! Dette blir GØY !!


  

 
Nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Mai 2018

Velkommen til

nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Lørdag 16. juni kl. 11.00–16.00, Utleirahallen

 

Fotball er Norges største idrett med over 440 000 aktive spillere.

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivå vil være en berikelse for hele fotballorganisasjonen. Fotballfamilien har i mange sammenhenger uttrykt behov for flere kvinnelige trenere. I Trøndelag har vi opplevd en økning de siste årene. Til sammen vil man anslå at det i dag er omtrent 700 kvinner, men vi vil ha flere og vi vil ta bedre vare på de som allerede finnes.

Som et ledd i dette, ønsker vi i NFF Trøndelag å invitere deg som er kvinne og trener/lagleder for jenter og gutter i alle aldre til nettverkssamling lørdag 16. juni, klokken 11.00–16.00 i Utleirahallen.

Det blir en dag med inspirasjon, diskusjoner, erfaringsutveksling og faglig påfyll. Vi avslutter dagen med å se toppserielaget Trondheims-Ørn ta imot Kolbotn.

Foreløpig program for seminaret

* Ann-Iren Mørkved – NFF Trøndelag. Innledning: «Kvinnelige trenere i fokus».

* Gøril Kringen – en av Norgeshistoriens største fotballprofiler gjennom tidene, først som spiller og senere som trener. Gjennom mange år i fotballmiljøet har hun gjort seg flere erfaringer og refleksjoner rundt det å være trener som hun vil dele med oss. Etter at sønnen, Thomas, kom til verden har hun i dag en pause fra trenergjerningen og jobber som lærer ved en barneskole i Stjørdal.

* Liv Randi Sira – har vært trener i Melhus siden 2014. Hun har hatt trenerroller i både barne- og ungdomsfotballen og for både gutter og jenter. I dag er hun «mammatrener» til sønnen sin, men også hovedtrener for gutter 16-laget. I innlegget sitt vil hun si noe om hvordan dette er, hvilke utfordringer hun har møtt og hvorfor hun har valgt å gå videre som trener etter barnefotballårene.

* Diskusjoner, erfaringsutveksling og nettverksbygging – Det vil bli lagt opp til masse tid til dette og er kanskje det aller viktigste med samlingen. Her vil vi komme innom ulike tema som for eksempel: Hvordan det er å være trener i dag? Er det noen utfordringer med å være kvinnelig kontra mann i trenerrollen? Hva kan gjøres for å rekruttere flere kvinner og hva kan gjøres for å bevare de vi har i dag?

* Observasjon toppseriekamp – Trondheims-Ørn–Kolbotn kl 14.00

Vi tror dette blir en super dag. Ta gjerne med deg andre kvinnelige trenere fra klubben og meld dere på før 14. juni. Samlingen er gratis og det vil bli servert mat og drikke.

Gleder oss til å se dere 😊

Påmelding via:

https://fotball.formstack.com/...        
Ukas blomst fra NA!!

Postet av Namsos IL - Fotball den 20. Mai 2018

VELFORTJENT UTMERKELSE!

Sammen med andre frivillige har Stine Haukø Sjursen fra Klompen FK og Ida Kvisterø Moe fra Namsos IL fotball, hatt ansvar for oppsett av utallige fotballkamper i Bydelsserien denne sesongen!  

Klompen FK nominerte de to til Ukas blomst, som de så velfortjent mottok fra Namdalsavisa! Bydelsserieutvalget forøvrig består av Knut Storeide fra Spillum IL, Bertil Homstad fra Gullvikmoen IL og Berit Forås Sævik fra Bangsund IL. Bydelsserieutvalgets innsats kommer veldig mange barn til gode, og er et viktig bidrag til breddefotball i praksis!

KLUBBEN GRATULERER! ⚽️    


Flaksimile fra Namdalsavisa:
NIL Fotball i 17. mai - toget!

Postet av Namsos IL - Fotball den 15. Mai 2018

Vi oppfordrer all våre lag til å kle seg i klubbens farger og delta i borgertoget. Lagene går i samlet

flokk organisert etter alder, hvor de minste går først. Oppmøte på Dampskipskaia senest kl. 16.30.
KLUBBDOMMER KURS

Postet av Namsos IL - Fotball den 28. Apr 2018


Klubbens dommeransvarlige, kretsdommer Oliver Barsøe, sier seg fornøyd med gjennomføringen av klubbdommer kurset 27. april. 

Engasjerte spillere fra J14 og G16, samt G14 fra naboklubben SIL deltok. Etter opplæring fra den meget erfarne Barsøe, er disse nå kvalifisert til å dømme barnefotball kamper for egen klubb, opp til J12 / G12. 

NIL gratulerer med vel gjennomført kurs og ønsker de nye klubbdommerne lykke til! TEMAKVELD FOR SPILLERNE.

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Mar 2018

TEMAKVELD FOR SPILLERNE I NIL FOTBALL 19. MARS 2018.

Temakvelden avholdes på idrettslinjas klasserom:

Jente- og damespillerne kl. 19:00-19:45.

Gutte- og herrespillerne kl. 19:45-20:30.

Klubbens verditema for 2018 er ERNÆRING, se vedlagte link; 

NIL Verditema ernæring.docx

Ernæringsfysiolog Kristin G. Kommedal fra Sykehuset Namsos vil holde et innlegg om kosthold for våre spillere over 13 år. Spillerne vil få nyttige råd og tips om ernæring, ytelse, prestasjon og restitusjon.

Alle oppfordres til å dele denne invitasjonen med sine respektive lag. 

Velkommen til en inspirerende og flott temakveld!

 
GLØMMEN-Akademiet 2018 ⭐️

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Mar 2018

I helga gjennomførte klubben årets første Glømmen-akademi-samling! 

Dette er et ledd i vår Jentefotball-satsing, og er i 2018 et ekstratilbud for 14 årige jenter i Namdalen! Her samles jenter på tvers av klubber, og hensikten er at spillerne skal bli nysgjerrige på egenutvikling og veien til toppnivå.

Det er et gratistilbud, hvor eneste forutsetning er at man deltar på klubbtreningene til sine lag. 

Her gjennomfører jentene både teori og praksis-økter med noen av våre best skolerte trenere. I år er det Eskil Husby (vår ferske og yngste B-lisens- trener), mangeårige jente- og dametrener Torbjørn Engen (som også har B-lisens) og vår trenerveileder og tidligere Trondheims-Ørn - trener, Johan Ludvik Lund som også har B- lisens.  Akademiet ledes av NIL Fotball's dyktige og dedikerte jente- og damefotball-ansvarlige, Ivar Asbøll.


Det deltok hele 25 jenter fra 5 klubber; Lierne, Kolvereid, Hållingen, Gullvikmoen og Namsos. 

Neste samling er allerede  søndag 18. mars!
KVELDSMAT

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Mar 2018

Onsdag 7. mars 2018 kl. 18:00 - 21:00 serveres vårsesongens første kveldsmat i klubbhuset! 

Dette er et gratis tilbud for alle spillere, trenere og ledere i klubben, samt foreldre / foresatte og alle andre NIL-venner. Vi minner om at også gjestende lag skal inviteres på kveldsmaten etter kamp på vår hjemmebane!

Frem til påske blir det kveldsmat hver onsdag, og etter påske hver mandag og onsdag!

En stor takk til alle foreldre som stiller opp på kveldsmat-dugnad, og til våre samarbeidspartnere Hamstad bakeri og REMA 1000 Rock City, som gjør dette miljøtiltaket mulig for klubben!


VELKOMMEN PÅ KVELDSMAT I KLUBBHUSET!
SENIOR-KVELD

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Mar 2018

Senior-kveldene ble sparket i gang 22. februar 2018.

Dette etter et flott initiativ fra seniorene Terje Otto Haukø og Odd Arne Aleksandersen, i samarbeid med klubbens adm. leder John Folke Ledang.

Fremover tas det sikte på 1 – 2 senior-kvelder pr. måned, til dette som først og fremst tenkt som en positiv sosial arena for klubbens seniorer. 

Ca. 15 NIL-gutter møtte opp på klubbens første senior-kveld, og det ble ei hyggelig stund i klubbhuset! En sann glede at så mange hadde anledning til å delta og klubbhuset fyltes med fotball-prat!

Vi ønsker velkommen til neste senior-kveld torsdag 22. mars kl. 19:00.

VELL GJENNOMFØRT VERDI OG ÅRSMØTE

Postet av Namsos IL - Fotball den 27. Feb 2018

NIL fotball har inneværende år valgt Ernæring som verditema. Takker ernæringsfysiolog Kristin G Kommedal for et meget interessant og flott foredrag om kosthold for unge idrettsutøvere. Noe hun holdt for foresatte, trenere og ledere i NIL fotball. Et foredrag hun skal holde for alle våre ungdommer  19 Mars.

Styret takker fremmøtte på verdi og årsmøte for flott engasjement og gode innspill.

 
Årsmøte info:

Kontrollkomiteen                                  Valg komiteen

Jan Arne Alstad              2 år                  Elin Johansen                                  1 år

Bernt Aakervik                2 år                  Mats Sandmo                                  2 år

                                                               Trond Wibe                                      2 år

Styret

Leder                 Bente Skaftnesmo     2 år                     

Nestleder/SU     Trude Modell             1 år

Miljø/arr             Kirsten Kvalø              1 år

Klubbh/anlegg   Ove Bolkan                2 år

Økonomi            Lars P Langår             1 år ( permisjonstid)

Cup                     Bente Skaftnesmo     inntil leder for Cup foreligger

Marked               John Folke Ledang     2 år
Velkommen til årsmøte og verdimøte 26.02.18

Postet av Namsos IL - Fotball den 19. Feb 2018

Verdimøte i klubbhuset mandag 26.02 kl. 18.00-19.30

Inviterer herved alle foresatte, medlemmer og trenerteam til vårt årlige verdimøte i klubbhuset. 

Agenda: presentere klubb, verdier og styringsdokument. 

Nytt årstema «Ernæring». 
Innlegg av Klinisk ernæringsfysiolog Kristin Garpeland Kommedal.

Velkommen!

Dokument til utskriftÅrsmøte i klubbhuset mandag 26.02 kl. 20.00

Årsmøte er klubbens høyeste organ og kan behandle alle saker som angår klubb. Alle medlemmer i NIL fotball ønskes velkommen. 

Stemmeberettiget fra fylte 15 år. 

Vedlagt årsmøtedokument.

Velkommen!

Dokument til utskrift

Vedlegg: 

Hilsen styret NIL fotball
BANEKALENDER GRONG SPAREBANKBANEN

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Feb 2018

Banekalender for Grong Sparebankbanen er oppdatert med NM og OBOS kamper i mars. Det er fortsatt snø rundt om i Namdalen, så andre klubber leier banen for trening og kampavvikling.

Banekalenderen finnes nederst på denne siden.

NAMDAL RESSURS-NAMSOSCUP 2018 - EN SUKSESS

Postet av Namsos IL - Fotball den 4. Feb 2018

I Namdal Ressurs-NamsosCup 2018 ble siste kamp, av totalt 228 kamper, spilt søndag ettermiddag. Søndag ettermiddag var det finalekamper i hhv gutter 16, jenter 15, jenter 17 og gutter 19. Mye god fotball har blitt vist fram gjennom 2 dager. Vi takker spillere, klubber, lag, foresatte og publikum, men spesielt Brønnøysund IL som gjestet cupen med hele 16 lag.

Dette skriver Namdalsavisa: Medieomtale Namdal Ressurs-NamsosCup 2018

I søndagens finaler endte resultatene slik:

G16: Namsos - Brønnøysund 5-3

J15: Brønnøysund - Hållingen 6-0

J17: Namsos 1 - Namsos 2 6-3

G19: Namsos - Verdal 4-3

Fairplay vinner lørdag: Spillum IL J06/07

Fairplay vinner søndag: Egge 15

Namsos vinner G19
Spillum J06/07 fairplay vinner lørdag
Egge J15 fairplay vinner søndag
Namsos vinner G16
Brønnøysund vinner J15
Namsos vinner J17

DAG 1 - NAMDAL RESSURS-NAMSOSCUP 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 3. Feb 2018

Første dag av Namdal Ressurs-NamsosCup 2018 rundt kl 21 lørdag kveld av med finaler i klassene småjenter (2004-2005) og smågutter (2004-2005). Etter 144 kamper, gjennom 12 timer med kamper i Namsoshallen, sto de to sluttspillklassene igjen med finale mellom Brønnøysund og Steinkjer i småjenter og Egge mot Namsos i smågutter.

I småjenter trakk Steinkjer det lengste strået med seier 5-1 over Brønnøysund. I smågutter vant Namsos med 7-3 over Egge. Her ser vi de to glade vinnerlagene, Steinkjer (J14) og Namsos (G14)
KAMPOPPSETT FOR NAMDAL RESSURS -NAMSOSCUP

Postet av Namsos IL - Fotball den 1. Feb 2018

Kampoppsettet for Namdal Ressurs-Namsoscup 2018 er klart. Gå inn på følgende link for å finne kampene lørdag 3. februar og søndag 4. februar.


Vi ønsker alle lag lykke til!

https://www.profixio.com/match...
GSB-banen åpner 26.02.18.

Postet av Namsos IL - Fotball den 26. Jan 2018

Mandag 26 februar vil GSB banen være klar for bruk.

Til trening og kamp aktivitet.

Hilsen

Namsos kommune og Bygg-anlegg NILfotball

Barnefotballtreninger i gresshallen i vinter.

Postet av Namsos IL - Fotball den 19. Jan 2018

Da er datoene for barnefotballtreningene satt.

14 januar, 4 mars, 18 mars og 8 april. Gresshallen kl 12-16


Dette er et samarbeid mellom klubbene rundt Namsos. NIL, Bangsund, Spillum, Klompen og Guldvikmoen.


Vi deler opp treningstidene etter alder: 

 • Kl 12.00 -13.15  f: 2010/2011  
 • Kl 13.15 -14.30  f: 2008/2009 
 • Kl 14.30 -16.00  f: 2007

Vel møtt til noen fine fotballsøndager i vinter!

TID FOR FOTBALLSKOLE I VINTERFERIEN

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jan 2018

Fotballskole

Namsos IL Fotball ønsker gutter og jenter i årsklassene 7-13 år (2011-2005) velkommen til årets Specsavers-NIL Fotballskole i vinterferien. Fotballskolen arrangeres inne på kunstgresset i Namsoshallen mandag 19. februar, tirsdag 20. februar og onsdag 21. februar. Lunsj er inkludert. Påmelding kun på epost til jonas.lian.hansen@namsosfotball.no. Først til mølla prinsippet gjelder. Hovedansvarlig er A-lagstrener Jonas Lian Hansen, med instruktørhjelp fra G19 (juniorer).

 • 3 dager i vinterferien
 • 3 dager med fotball fra kl. 09-14
 • 3 dager inkludert med lunsj
 • 3 dager med A-lags trener
 • 3 dager med G19 (junior) spillere
 • Alle dager/treninger inne i fotballhallen

Alt dette for kr. 990,00. Betales ved påmelding til Vipps #90386, eller konto 4448 50 31763 (NB! merk innbetalingen med spillerens navn).

Specsavers-NIL Fotballskole 2018
TAKK FOR DITT BIDRAG

Postet av Namsos IL - Fotball den 11. Jan 2018

Norsk Tipping vil på vegne av din grasrotmottaker, Namsos Il Fotball, takke for bidraget gjennom Grasrotandelen i 2017!

Totalt ble det generert hele 455 millioner kroner gjennom ordningen i 2017. Dette er mulig fordi du og over én million grasrotgivere, har valgt en forening som sin grasrotmottaker.

Overskuddet fra Norsk Tipping går til idrett, kultur og humanitære formål. Grasrotgivernes øremerkede spillemidler sørger for at overskuddet også går direkte til oss i Namsos IL Fotball. Det er fortsatt mange som ikke har registrert seg som grasrotgiver. Hvis du vil se hvordan du kan rekruttere enda flere givere til oss, be andre om å registrere Namsos IL Fotball, org.nr. 984 933 215 som sin grasrotmottaker. Vi setter utrolig stor pris på ditt bidrag og fra 1/1 blir støtteandelen økt fra 5% til 7%.
NAMDAL RESSURS-NAMSOSCUP 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 10. Jan 2018

Namdal Ressurs AS-NamsosCup 2018

Namdal Rerssurs AS og Namsos IL Fotball har gleden av å invitere til NAMDAL RESSURS AS-NAMSOS CUP 2018. Turneringen arrangeres lørdag 3. og søndag 4. februar 2018. 

Alle klasser avvikles som endagsturnering, for å unngå overnatting.

Turneringen foregår i både flerbrukshall (parkett) og fotballhall (kunstgress) i Namsoshallene.

 • Lillejenter/lillegutter og småjenter/smågutter (født 2004 tom 2007) spiller lørdag 3. februar.
 • Jenter og gutter samt juniorene (spillere eldre enn 2003) avvikler sine kamper søndag 4. februar.
 • (NB! Vi følger kretsens aldersinndeling for jenter, med egne klasser for J15, J17 og J19)

Klasseinndeling:

Lillejenter/ lillegutter: Årsklassene 2007 og 2006

Småjenter/smågutter: Årsklassene 2005 og 2004

Gutter: Årsklassene 2003 og 2002 (G16)

Jenter:

 • Årsklassen 2003 (J15)
 • Årsklassene 2002 og 2001 (J17)

Påmelding av lag: Påmeldingsavgiften er kr 1400,- pr lag.

Påmeldingsavgiften betales til konto 4448.50.31763 på forhånd og merkes "NamsosCup" samt navn på laget.

Meld på her!
Forestillingen ROTSEKK kommer til Namsos

Postet av Namsos IL - Fotball den 3. Jan 2018

Se facebookarrangement her: https://www.facebook.com/events/280651599111641/


Elsker du fotball eller kjenner du noen som gjør det?
Da passer denne teaterforestillingen av og med Ole Christian Gullvåg
perfekt for deg og ditt fotballag.

Se video: https://www.youtube.com/watch?v=k5J79luXR6I


ALLE MEDLEMMER I NAMSOS IL FÅR 60 KRONER I RABATT PÅ
ORDINÆRBILLETTER.

 • KR. 220,- PER BILLETT FOR VOKSNE
 • STUDENTER ELLER UNGDOM BETALER BARE KR.  120,- PER BILLETT.

Det er en forestilling i Namsos, og det er begrenset med plasser.

Ta kontakt med Stian Johannessen i Turnéteatret i Trøndelag for
bestilling.Stian@turneteatret.no
Telefon: 46413288

Rotsekk er laget av Ole Christian Gullvåg og regissør Aslak Moe. Gullvåg er kjent fra Trøndelag Teater og som Kongen i Slaget på Stiklestad


Rotsekk handler om å gråte hver gang fotballaget du er supporter for spiller kamp. Om å bli opplært i politikk og verdier av en fotballtrener på TV. Om å savne faren sin, ikke for ferieturer eller koselige middager, men for samtalene om fotball. Om lidenskap, kjærlighet og livet som bare fyker forbi mens du driver og ser fotball.

Les mer om stykket her:
HTTPS://WWW.TURNETEATRET.NO/FORESTILLINGER/ROTSEKK 

Gi følelsene en omgang!