NFF Rekruttdommerkurs

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Okt 2019

NFF Trøndelag arrangerer rekruttdommerkurs for klubber i Sone Namdal 18.-20. november.


Klubbens dommeransvarlige Oliver Skaret Barsøe er instruktør på dette kurset, som avholdes i NIL klubbhuset. Påmeldingsfrist 15.11.19.


https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=3303292&fbclid=IwAR3jsCHeGVBm0khhXSQmCFJ1IYFJcEnmqeGp6lAZzXuUj-rhGqi0ryGEAiU




Nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Mai 2018

Velkommen til

nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Lørdag 16. juni kl. 11.00–16.00, Utleirahallen

 

Fotball er Norges største idrett med over 440 000 aktive spillere.

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivå vil være en berikelse for hele fotballorganisasjonen. Fotballfamilien har i mange sammenhenger uttrykt behov for flere kvinnelige trenere. I Trøndelag har vi opplevd en økning de siste årene. Til sammen vil man anslå at det i dag er omtrent 700 kvinner, men vi vil ha flere og vi vil ta bedre vare på de som allerede finnes.

Som et ledd i dette, ønsker vi i NFF Trøndelag å invitere deg som er kvinne og trener/lagleder for jenter og gutter i alle aldre til nettverkssamling lørdag 16. juni, klokken 11.00–16.00 i Utleirahallen.

Det blir en dag med inspirasjon, diskusjoner, erfaringsutveksling og faglig påfyll. Vi avslutter dagen med å se toppserielaget Trondheims-Ørn ta imot Kolbotn.

Foreløpig program for seminaret

* Ann-Iren Mørkved – NFF Trøndelag. Innledning: «Kvinnelige trenere i fokus».

* Gøril Kringen – en av Norgeshistoriens største fotballprofiler gjennom tidene, først som spiller og senere som trener. Gjennom mange år i fotballmiljøet har hun gjort seg flere erfaringer og refleksjoner rundt det å være trener som hun vil dele med oss. Etter at sønnen, Thomas, kom til verden har hun i dag en pause fra trenergjerningen og jobber som lærer ved en barneskole i Stjørdal.

* Liv Randi Sira – har vært trener i Melhus siden 2014. Hun har hatt trenerroller i både barne- og ungdomsfotballen og for både gutter og jenter. I dag er hun «mammatrener» til sønnen sin, men også hovedtrener for gutter 16-laget. I innlegget sitt vil hun si noe om hvordan dette er, hvilke utfordringer hun har møtt og hvorfor hun har valgt å gå videre som trener etter barnefotballårene.

* Diskusjoner, erfaringsutveksling og nettverksbygging – Det vil bli lagt opp til masse tid til dette og er kanskje det aller viktigste med samlingen. Her vil vi komme innom ulike tema som for eksempel: Hvordan det er å være trener i dag? Er det noen utfordringer med å være kvinnelig kontra mann i trenerrollen? Hva kan gjøres for å rekruttere flere kvinner og hva kan gjøres for å bevare de vi har i dag?

* Observasjon toppseriekamp – Trondheims-Ørn–Kolbotn kl 14.00

Vi tror dette blir en super dag. Ta gjerne med deg andre kvinnelige trenere fra klubben og meld dere på før 14. juni. Samlingen er gratis og det vil bli servert mat og drikke.

Gleder oss til å se dere 😊

Påmelding via:

https://fotball.formstack.com/...