JULELUNSJ 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 2. Des 2018

VELKOMMEN TIL JULELUNSJ!

Namsos IL Fotball har den glede å invitere til tradisjonell julelunsj lørdag 15. desember kl. 13:00 - 15:00 i klubbhuset!!

 Trenere, lagledere, dommere og lærlinger, støttespillere, samarbeidspartnere og alle NIL-venner er velkomne til ei trivelig stund. Det vil serveres god julelunsj, og det blir anledning til å slå av en trivelig prat! Vi ser frem til en hyggelig julelunsj med deg, gode fotball kollegaer og –venner!

 

SESONGAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Nov 2018

SESONGAVSLUTNING 2018

Kvalitetsklubben Namsos IL Fotball inviterer til sesongavslutning onsdag 14. november. 

Avslutningen finner sted kl. 18:00 – 20:30 i aulaen på Olav Duun videregående skole. 

Under markeringen vil vi gjøre litt ekstra stas på våre spillere, og tradisjonen tro vil det også i år deles ut ulike priser! 

Det blir loddsalg med mange fine premier, musikalske innslag, samt mulighet til å kjøpe kake og drikke! 

Velkommen skal dere være!  
VELKOMMEN PÅ KVELDSMAT

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Aug 2018

Etter en fin sommer er høstsesongen straks i gang! Flere av våre lag har vært ute og representert klubben fint på ulike fotballcuper i ferien! Nå samles vi igjen på hjemmebane, hvor planene er klare for treninger og kamper.

Høsten 2018 vil det serveres kveldsmat i klubbhuset hver mandag og onsdag kl. 18:00-21:00, i perioden 20. august til 31. oktober.

Det er av stor verdi at mange fotball-foreldre bidrar i gjennomføringen av kveldsmaten! Dette sammen med god støtte fra våre samarbeidspartnere, Hamstad bakeri og REMA 1000 Rock City, gjør kveldsmatserveringen mulig!

SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

Takk til alle som deltok og bidro til en trivelig og vellykket ettermiddag 

i og ved klubbhuset! Nå ønskes alle en riktig GOD SOMMER!

Vi sees igjen på klubbens MARTNAS CUP 18. august!

SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 6. Jun 2018

Vi er nå ved innspurten av vårsesongen 2018!  Før vi velfortjent tar sommerferie, ønsker Namsos IL Fotball alle spillere, foreldre, trenere, lagledere, utvalgsmedlemmer og NIL-venner velkomne til sommeravslutning I klubbhuset og på Grong sparebankbanen mandag 18. juni kl. 17:00-19:00.

Det blir servert grillmat m/tilbehør! Vi håper alle lag vil være representert, og bidra til god stemning! Det blir anledning til å se fotballkamper, både i bydels- og kretsserien.

Vi er stolte av å kunne fortelle at NFF Trøndelag besøker kvalitetsklubben NIL denne dagen. Deres representanter vil delta på vår sommeravslutning! Dette i forbindelse med deres planlagte videoreportasje om klubben vår. At klubben lyktes, legges merke til i NFF sentralt, noe klubben selvsagt setter stor pris på!

Klubbens samarbeidspartnere Hamstad Bakeri og REMA 1000 Rock City leverer og sørger for gode råvarer til serveringen, mens Specsavers Namsos stiller med stand, hvor spillerne og alle andre tilbys synsundersøkelse.. Otto Moe AS gir oss muligheten til å ta en nærmere titt på årets 1. gevinst i  Billotteriet 2018.

For anledningen deles et bilde av siste tilskudd på stammen, klubbens herlige nykommerne i bydelsserielaget J/G 2012, under kyndig lagledelse av Tord Moe.

.