MEDLEMSFORDEL TIL NIL-SPILLERE PÅ CARE TRENINGSSENTER

Postet av Namsos IL - Fotball den 17. Sep 2019

CARE TRENINGSSENTER NAMSOS

✅ Namsos IL Fotballs samarbeidspartner CARE Treningssenter har åpen uke t.o.m. 22/9.

✅ Dette for alle spillere f.03 og eldre, samt foresatte og andre som ønsker muligheten til å teste ut CARE. (f.04-05 kan trene med foresatt, ihht. ungdomsmedlemsskap.)

✅ Dørkode 0000, gratis denne uka. Deretter får våre NIL-spillere en NIL-medlemspris på kun 160,- pr. mnd. Ordinær pris er kr 219,-. Du sparer altså kr. 59/måned som NIL-spiller!

✅ Avtalekode for ordinær innmelding er; nil19, som registreres online i rubrikken kampanjekode ved innmelding på www.carenamsos.no
FOTBALL-LOTTERIET 2018 - SE BILDE AV BILEN HER!

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

Tradisjonen tro har vi også i år, i samarbeid med vår gode samarbeidspartner - OTTO MOE A/S.


Loddene ble delt ut til ansvarlige på hvert lag, torsdag 14. juni, og vil bli delt ut til lagene fortløpende. Billotteriet er en meget viktig inntektskilde og vi håper og tror at alle støtter godt opp om årets billotteri.

Trekning av en heldig vinner blir, i år som tidligere, på festplassen kl. 15.00, lørdag 18/8 under Namsosmartnan!
BILLOTTERIET 2016

Postet av Namsos IL - Fotball den 24. Mai 2016

Endelig ventetiden over

og vi er klare for BILLOTTERIET 2016. I år, som tidligere år, er billotteriet et samarbeid mellom Namsos IL Fotball, Grong IL og Rørvik IL. Otto Moe AS leverer som vanlig premien, som i år er en feiende flott Ford Fiesta, fullspekket med utstyr, til en verdi av kr. 197 000,-. Salgsperiode for loddene er fra 26. mai til og med 1. august. Trekning på i Namsos sentrum martnaslørdag (16. august).

Utdeling av lodd til lagene skjer i klubbhuset torsdag 26/5 kl. 20.00.
Altså kl. 20.00 møter hvert lag i NIL (fra og med G/J11 og eldre) med sin representant for å hente lagets loddblokker. Representanten må ha med seg to eksemplarer av en oppdatert spilleliste for sitt lag, slik at utdelingen går raskt og effektivt, og at alle får. Hver spiller skal selge 10 lodd á kr. 100,00. Lykke til!
Den store dopapirdugnaden

Postet av Namsos IL - Fotball den 23. Feb 2015

Mandag ble den første av sesongens to store dopapirdugnader gjennomført. Nå er det bare å selge...

42 paller med sekker sto klar til utdeling på lageret til Posten på Spillum, hvor logistikkansvarlig Rune Bakkebø hadde linet opp dopapiret for henting.

Og i løpet av halvannen times hektisk aktivitet var alle sekkene levert ut.

Dugnaden er en av NIL Fotballs største inntektskilder og er nødvendig for å kunne opprettholde aktivitetstilbudet i breddeklubben.

Takk til alle som bidrar - og lykke til med salget!

Alle spillerne skal selge 6 sekker á 300 kr - og mottar faktura for dette på mail.

Til høsten blir det en ny dopapirdugnad i NIL-regi.Toalettpapirdugnad

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Feb 2015

Kjære NIL spillere, støttespillere og toalettppirkunder!

Namsos IL Fotball går en svært spennende og utfordrende sesong i møte mange hundre kamper som skal spilles, utstyr skal kjøpes, dommere betales og vedlikehold av baneanlegg for å nevne noe. Dopapirsalget er en særdeles viktig inntektskilde til driften av NIL fotball og alle de aktiviteter som gjennomføres hver eneste dag. Til glede for utrolig mange små og store forventningsfulle spillere, foresatte støttespillere og samarbeidspartnere. For å opprettholde disse aktivitetene er vi helt avhengige av denne dugnaden, slik at vi sammen kan få NIL Fotball til å fortsette å blomstre, og at vi sammen kan utvikle en enda bedre arena for å skape gode fotballspillere og gode medmennesker i et trygt og godt miljø.
Utlevering av dopapir ved skjer ved Postens
lokaler mandag 23. februar kl. 17:00 - 18:30. Ansvarlig kontaktperson for hvert lag vil være tilstede og holde kontroll med utdelingen av sekkene til sine spillere og krysser av for utlevert.

Hver spiller vil selge 6 sekker á kr. 300,-

Til de av dere som er faste kunder eller som ønsker å bli kunde, ta kontakt med en spiller nært deg, så leveres nok sekken på døra.

Lykke til med salget.
Markedsgruppa