Link til NFF´s videoreportasje

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

NAMSOS IL FOTBALL - EN AV MØNSTERKLUBBENE I TRØNDELAG

Namsos IL Fotball takker Norges Fotballforbund for anerkjennelsen! Det at klubbens utviklingsarbeid blir lagt merke til på denne måten, betyr uendelig mye. Ikke minst har det en sterkt motiverende effekt for klubbens videre prosesser, bl.a. på veien mot NFF Kvalitetsklubb nivå 2.

NFF Trøndelag har vært, og er, klubbens nærmeste samarbeidspartner og støttespiller i mye av det viktige utviklingsarbeidet som gjøres. Dette verdsettes svært høyt i breddeklubben NIL! 


For ytterligere informasjon og NFF´s videoreportasje se under AKTUELT på; https://www.fotball.no
ÅRETS TEMA 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

All aktivitet i fotball-Norge bygger på NNFs verdier trygghet, glede, respekt og likeverd. Hovedoppgaven til en idrettsklubb er å få barn og unge i fysisk aktivitet og skape en arena som i størst mulig grad er med på å sikre dem en god, sunn og trygg oppvekst. NIL fotball er med andre ord en viktig bidragsyter til barn, ungdoms og voksnes helse.

Les hele dokumentet her:     Årets tema 2018 - ernæring.docx
TEMAKVELD FOR SPILLERNE.

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Mar 2018

TEMAKVELD FOR SPILLERNE I NIL FOTBALL 19. MARS 2018.

Temakvelden avholdes på idrettslinjas klasserom:

Jente- og damespillerne kl. 19:00-19:45.

Gutte- og herrespillerne kl. 19:45-20:30.

Klubbens verditema for 2018 er ERNÆRING, se vedlagte link; 

NIL Verditema ernæring.docx

Ernæringsfysiolog Kristin G. Kommedal fra Sykehuset Namsos vil holde et innlegg om kosthold for våre spillere over 13 år. Spillerne vil få nyttige råd og tips om ernæring, ytelse, prestasjon og restitusjon.

Alle oppfordres til å dele denne invitasjonen med sine respektive lag. 

Velkommen til en inspirerende og flott temakveld!

 
Mestringsglede! - et inspirasjonsforedrag 6. januar 2016

Postet av Namsos IL - Fotball den 18. Des 2015

Namsos IL Fotball og Namsos Håndballklubb har et felles ansvar for å gjøre idrettshverdagen til våre barn og unge så positiv og meningsfull som vi kan. Derfor har vi inngått et samarbeid der vi ønsker å gi alle våre trenere og oppmenn mulighet til inspirasjon, faglig påfyll og en arena der de kan møtes på tvers av idrettene. Vi organiserer i dag mange av de samme spillerne og det er derfor viktig at vi gir de en trygg og god opplevelse ved å være en del av våre klubber.

Mestringsglede!

- Det er mye prestasjonsangst i vårt samfunn, og evnen til å glede seg over de gode mestringsopplevelsene blir lett borte i et samfunn som glemmer at personen er viktigere enn prestasjonen.

Foredrag ved Helge Gudmundsen

Helge Gudmundsen har mottatt en rekke priser for sitt arbeid, og høyest henger kanskje Rosenborgs hederspris i 2008. Etter 30 år som ansatt i NRK, reiser han nå rundt om i hele landet og holder foredrag om hva spillerne hans har lært ham om livsglede og menneskeverd. Han besøker skoler der han holder foredrag for elever, lærere og foreldre. Idrettslag benytter også hans erfaringer, og det samme gjør næringslivet, ulike helseforetak, barnevernet, politi og politikere. Han har også skrevet boka «Gull verdt» der han forteller om livet sammen med Flatås Lions som nå har 35 spillere og 5 trenere!

Når Helge Gudmundsen besøker Namsos vil han krydre foredraget med bilder og filmsnutter. Det blir humor og latter, men også fortellinger om nederlag og gråt. Et foredrag for hele mennesket, og han tror det er en klar sammenheng mellom det å skape gode mestringsopplevelser og å bevare barn og ungdom lengst mulig innenfor idrett og fotball.

Velkommen til amfiet ved Olav Duun videregående skole, onsdag 6. januar kl. 18:00. Foredraget er gratis og er rettet mot trenere, oppmenn og foreldre!Namsos Il Fotball - snart kvalitetsklubb?

Postet av Namsos IL - Fotball den 13. Apr 2015

Namsos IL Fotball har avlagt siste statusrapport for kvalitetsklubbprosjektet. Det gjenstår nå å se om prosessen leder til retten om å kalle seg en kvalitetsklubb.

Statusrapport pr. 12. april 2015