Sigurd Pettersen til minne

Postet av Namsos IL - Fotball den 2. Jan 2020


Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at Sigurd Pettersen døde lille julaften, han ble bare 57 år gammel. Sigurd kom inn i Namsos fotballen som trener for småguttelaget i 2003, året etter ble Sigurd sportslig leder og fra høsten 2004 og ut 2009- sesongen var han styreleder i NIL fotball. Senere var han også oppmann for A- laget. I 2007 fikk Sigurd NIL fotball`s hederspris for sin innsats i klubben.

I denne perioden bidro Sigurd sterkt til at klubben ble modernisert, både i form av at NIL ble en samlende klubb, ikke bare en samling med enkeltstående lag. Sigurd var også en sterk pådriver for at klubben fikk en ny og moderne kunstgressbane i Kleppen høsten 2008.

Sigurd var uredd, frittalende og en drivende dyktig leder. Han visste hva han ville, og han fikk satt planene ut i live. Det var hans store styrke som fotball leder.

Sigurd hadde et stort hjerte for NIL fotball. Lenge etter at hans formelle verv i klubben var over, bidro han med gode råd og med kritiske spørsmål om han følte det var nødvendig. Også den siste tiden hadde Sigurd gode ideer og tanker om utviklingen videre for fotballen i Namsos. Han hadde lyst til å engasjere seg igjen, men dessverre hadde sykdommen fått overtaket.

Nå er Sigurd borte, men i fotball familien lever de gode minnene videre, og klubben er han evig takknemlig for alt arbeidet han la ned for både store og små i Namsos i disse årene.

Våre varmeste tanker går til familien, og vi lyser fred over Sigurds minne.

NIL fotball


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline