NIL Fotball fikk støtte til Glømmen-akademiet!

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Sep 2018

Namsos Fotball fikk Coop-penger

I pausen på søndagens kamp på Lerkendal mellom RBK og Haugesund fikk Namsos Fotball en gavesjekk på 5.000 kr. fra Coop Midt-Norge og RBK. Midlene skal gå til å støtte klubbens arbeid med jentefotballen.


 Vil løfte jentefotballen

–Det er utrolig hyggelig å få denne støtten. Vi søkte om midler fra Coop-RBK fondet til å gi et ekstra tilbud til jenter i 13-15 års alderen som ønsker å trene mer enn i klubbhverdagen, sier Bente Skaftnesmo, leder i Namsos Fotball. 

Ivar Andreas Asbøll fra Namsos Fotball var på plass for å motta midlene, og fikk anledning til å gå gjennom spillertunnelen på vei til utdelingen som skjedde ute på matta. Det hele ble vist på storskjermen på Lerkendal.

Namsos Fotball søkte om midler til «Glømmen-akademiet», der målet er å løfte jentefotballen i NIL og i klubbene i området rundt Namsos. Trøndelag Fotballkrets gikk også inn med samme beløp, slik at klubben i alt fikk 10.000 kr. til arbeidet med jentefotballen.

-Vi ønsker å dra med oss jentene i hele Namdalsregionen på dette prosjektet. Tilbudet er gratis, og sist vinter hadde vi to samlinger. Sist vinter deltok spillere fra Kolvereid, Lierne, Hållingen, Overhalla, Spillum, Gullvikmoen og Namsos. Med denne støtten fra Coop, kan vi øke til fire, sier Skaftnesmo. 


Fokus på talentutvikling

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. Fra salget av RBK-brød i Coop sine butikker settes det hvert år av et beløp som gis til breddeidrettsklubber. 

–Denne gang valgte vi å sette fokus på jentefotballutvikling, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge. –Vi valgte å dele midlene mellom flere, det er veldig mange klubber som gjør en fantastisk jobb med å drive jentefotball i alle aldre. Vi vet at det jobbes godt i Namsos Fotball, og ønsker å bidra ytterligere til dette, sier Vik-Mo.


Viktig for RBK

-Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene, enten det er innenfor jente- eller guttefotballen, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg Ballklub. -Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der deler vi og Coop samme verdisyn. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt, sier Moe Dyrhaug, som fikk selskap av RBK-ving Pål Andre Helland under utdelingen.



NYTT OG SPENNENDE SAMARBEID!

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Sep 2018

Nord Universitet og NIL fotball har signert en intensjonsavtale som gjelder samarbeid om praksisplasser for Vernepleiestudiets 2. studieår, i emnet PRA 2006 miljøarbeid og helsefremming. Dette er et pilotprosjekt inneværende studår, som vi har stor tro på vil være en positiv tilvekst for NIL fotball.

De fire studentene vil ha sin praksisperiode i studieåret 2018/19 hos NIL Diamonds. Her vi de vil være en sentral og viktig del av det opprinnelige trenerteamet som består av Jonne Jakobsen og Simen Holm.

Vi ønsker studentene Mats Romsdalen, Kamilla Jakobsen, Mari Kolstad og Fredrik Strand velkommen til NIL Diamonds og NIL Fotball!



Fotballskole - Levanger FK og NIL Fotball

Postet av Namsos IL - Fotball den 11. Sep 2018

Som i fjor høst hadde vi også i år storfint besøk av Levanger FK. Til glede for ca 50 barn gjennomførte A-lagsspillerne og trenerne en flott og innholdsrik fotballskole for ivrige og glade fotballbarn. Takk til Levanger FK, og lykke til med resten av fotballsesongen⚽️



TAKK - DU GJØR EN FORSKJELL!

Postet av Namsos IL - Fotball den 5. Sep 2018

TAKK - Du gjør en forskjell!Namsos IL Fotball takker deg for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen.

Som grasrotmottaker mottar Namsos Il Fotball 7% av det de som tipper for som støtte direkte til vårt arbeid for fotballen i Namsos. Dette arbeidet bidrar du godt til!

Norsk Tippings overskudd går til idrett, kultur og humanitære formål. Grasrotgivere som deg øremerker midler, og sørger dermed for at deler av overskuddet går direkte til din forening og dermed til frivilligheten i Norge. Det betyr veldig mye for veldig mange.

Vil du tipse andre hvordan de kan hjelpe? Det er nemlig fortsatt mange som ikke har registrert seg som grasrotgiver. Vis meg hvordan jeg kan støtte Namsos Il Fotball!!