SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

Takk til alle som deltok og bidro til en trivelig og vellykket ettermiddag 

i og ved klubbhuset! Nå ønskes alle en riktig GOD SOMMER!

Vi sees igjen på klubbens MARTNAS CUP 18. august!




Link til NFF´s videoreportasje

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2018

NAMSOS IL FOTBALL - EN AV MØNSTERKLUBBENE I TRØNDELAG

Namsos IL Fotball takker Norges Fotballforbund for anerkjennelsen! Det at klubbens utviklingsarbeid blir lagt merke til på denne måten, betyr uendelig mye. Ikke minst har det en sterkt motiverende effekt for klubbens videre prosesser, bl.a. på veien mot NFF Kvalitetsklubb nivå 2.

NFF Trøndelag har vært, og er, klubbens nærmeste samarbeidspartner og støttespiller i mye av det viktige utviklingsarbeidet som gjøres. Dette verdsettes svært høyt i breddeklubben NIL! 


For ytterligere informasjon og NFF´s videoreportasje se under AKTUELT på; https://www.fotball.no



FOTBALL-LOTTERIET 2018 - SE BILDE AV BILEN HER!

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

Tradisjonen tro har vi også i år, i samarbeid med vår gode samarbeidspartner - OTTO MOE A/S.


Loddene ble delt ut til ansvarlige på hvert lag, torsdag 14. juni, og vil bli delt ut til lagene fortløpende. Billotteriet er en meget viktig inntektskilde og vi håper og tror at alle støtter godt opp om årets billotteri.

Trekning av en heldig vinner blir, i år som tidligere, på festplassen kl. 15.00, lørdag 18/8 under Namsosmartnan!



ÅRETS TEMA 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2018

All aktivitet i fotball-Norge bygger på NNFs verdier trygghet, glede, respekt og likeverd. Hovedoppgaven til en idrettsklubb er å få barn og unge i fysisk aktivitet og skape en arena som i størst mulig grad er med på å sikre dem en god, sunn og trygg oppvekst. NIL fotball er med andre ord en viktig bidragsyter til barn, ungdoms og voksnes helse.

Les hele dokumentet her:     Årets tema 2018 - ernæring.docx



SOMMERAVSLUTNING 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 6. Jun 2018

Vi er nå ved innspurten av vårsesongen 2018!  Før vi velfortjent tar sommerferie, ønsker Namsos IL Fotball alle spillere, foreldre, trenere, lagledere, utvalgsmedlemmer og NIL-venner velkomne til sommeravslutning I klubbhuset og på Grong sparebankbanen mandag 18. juni kl. 17:00-19:00.

Det blir servert grillmat m/tilbehør! Vi håper alle lag vil være representert, og bidra til god stemning! Det blir anledning til å se fotballkamper, både i bydels- og kretsserien.

Vi er stolte av å kunne fortelle at NFF Trøndelag besøker kvalitetsklubben NIL denne dagen. Deres representanter vil delta på vår sommeravslutning! Dette i forbindelse med deres planlagte videoreportasje om klubben vår. At klubben lyktes, legges merke til i NFF sentralt, noe klubben selvsagt setter stor pris på!

Klubbens samarbeidspartnere Hamstad Bakeri og REMA 1000 Rock City leverer og sørger for gode råvarer til serveringen, mens Specsavers Namsos stiller med stand, hvor spillerne og alle andre tilbys synsundersøkelse.. Otto Moe AS gir oss muligheten til å ta en nærmere titt på årets 1. gevinst i  Billotteriet 2018.

For anledningen deles et bilde av siste tilskudd på stammen, klubbens herlige nykommerne i bydelsserielaget J/G 2012, under kyndig lagledelse av Tord Moe.

.