NRK besøkte NIL Diamonds!

Postet av Namsos IL - Fotball den 31. Mai 2018

NIL Diamonds fikk
storfint besøk av 18 NRK journalister. Det ble gjennomført 7’er og 3’er kamper,
hvor NIL-gjengen storspillte og dro seier`n i land til slutt. Gjengen ble
overrasket i pausen hvor Ronny Grannes m/band underholdt, til stor stas for
spillerne. Etter endt kamp disket NRK journalistene opp med grillmat og masse
kaker. Stor takk til de alle som tok turen opp til Namsos.



NRK besøk i Kleppen!

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Mai 2018

NIL DIAMONDS ⚽️

Onsdag 23/5 får laget igjen besøk fra NRK - også denne gangen med Håvard Karlsen i spissen! 

Kl. 17:15 er det duket for kamp;   ⚽️ NIL Diamonds - Streikelaget (NRK journalister i streik) ⚽️  

NIL Diamonds går for seier!  ⚽ Og klubben ønsker familie,  venner, NIL-venner og andre velkommen for å se kamp og fotballglede! Det fristes med underholdning i pausen! Dette blir GØY !!


  

 



Nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Mai 2018

Velkommen til

nettverkssamling kvinnelige trenere 2018

Lørdag 16. juni kl. 11.00–16.00, Utleirahallen

 

Fotball er Norges største idrett med over 440 000 aktive spillere.

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivå vil være en berikelse for hele fotballorganisasjonen. Fotballfamilien har i mange sammenhenger uttrykt behov for flere kvinnelige trenere. I Trøndelag har vi opplevd en økning de siste årene. Til sammen vil man anslå at det i dag er omtrent 700 kvinner, men vi vil ha flere og vi vil ta bedre vare på de som allerede finnes.

Som et ledd i dette, ønsker vi i NFF Trøndelag å invitere deg som er kvinne og trener/lagleder for jenter og gutter i alle aldre til nettverkssamling lørdag 16. juni, klokken 11.00–16.00 i Utleirahallen.

Det blir en dag med inspirasjon, diskusjoner, erfaringsutveksling og faglig påfyll. Vi avslutter dagen med å se toppserielaget Trondheims-Ørn ta imot Kolbotn.

Foreløpig program for seminaret

* Ann-Iren Mørkved – NFF Trøndelag. Innledning: «Kvinnelige trenere i fokus».

* Gøril Kringen – en av Norgeshistoriens største fotballprofiler gjennom tidene, først som spiller og senere som trener. Gjennom mange år i fotballmiljøet har hun gjort seg flere erfaringer og refleksjoner rundt det å være trener som hun vil dele med oss. Etter at sønnen, Thomas, kom til verden har hun i dag en pause fra trenergjerningen og jobber som lærer ved en barneskole i Stjørdal.

* Liv Randi Sira – har vært trener i Melhus siden 2014. Hun har hatt trenerroller i både barne- og ungdomsfotballen og for både gutter og jenter. I dag er hun «mammatrener» til sønnen sin, men også hovedtrener for gutter 16-laget. I innlegget sitt vil hun si noe om hvordan dette er, hvilke utfordringer hun har møtt og hvorfor hun har valgt å gå videre som trener etter barnefotballårene.

* Diskusjoner, erfaringsutveksling og nettverksbygging – Det vil bli lagt opp til masse tid til dette og er kanskje det aller viktigste med samlingen. Her vil vi komme innom ulike tema som for eksempel: Hvordan det er å være trener i dag? Er det noen utfordringer med å være kvinnelig kontra mann i trenerrollen? Hva kan gjøres for å rekruttere flere kvinner og hva kan gjøres for å bevare de vi har i dag?

* Observasjon toppseriekamp – Trondheims-Ørn–Kolbotn kl 14.00

Vi tror dette blir en super dag. Ta gjerne med deg andre kvinnelige trenere fra klubben og meld dere på før 14. juni. Samlingen er gratis og det vil bli servert mat og drikke.

Gleder oss til å se dere 😊

Påmelding via:

https://fotball.formstack.com/...        



Ukas blomst fra NA!!

Postet av Namsos IL - Fotball den 20. Mai 2018

VELFORTJENT UTMERKELSE!

Sammen med andre frivillige har Stine Haukø Sjursen fra Klompen FK og Ida Kvisterø Moe fra Namsos IL fotball, hatt ansvar for oppsett av utallige fotballkamper i Bydelsserien denne sesongen!  

Klompen FK nominerte de to til Ukas blomst, som de så velfortjent mottok fra Namdalsavisa! Bydelsserieutvalget forøvrig består av Knut Storeide fra Spillum IL, Bertil Homstad fra Gullvikmoen IL og Berit Forås Sævik fra Bangsund IL. Bydelsserieutvalgets innsats kommer veldig mange barn til gode, og er et viktig bidrag til breddefotball i praksis!

KLUBBEN GRATULERER! ⚽️    


Flaksimile fra Namdalsavisa:



NIL Fotball i 17. mai - toget!

Postet av Namsos IL - Fotball den 15. Mai 2018

Vi oppfordrer all våre lag til å kle seg i klubbens farger og delta i borgertoget. Lagene går i samlet

flokk organisert etter alder, hvor de minste går først. Oppmøte på Dampskipskaia senest kl. 16.30.