Billotteriet 2017

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2017

Viktig info ang billotteriet 2017


Salget av billodd kan nå fortsette.


Mange har allerede fått utdelt loddbøker for årets billotteri, men fortsatt er det noen lag som ikke har hentet sine lags loddbøker. De som ikke enda har hentet for sine lag, må ta kontakt så fort som mulig på mail: jonas.lian.hansen@namsosfotball.no





Kveldsmat-grilling ble suksess!

Postet av Namsos IL - Fotball den 22. Jun 2017


Kveldsmat-grilling ved klubbhuset er en sann suksess, uansett vær! Det at juniorlaget G19's hjemmekamp mot Verdal endte 4-2, toppet også kvelden, da vi onsdag kunne friste med burgere og pølser, etter endt vårsesong!



Fotballspillere i ulik alder, både fra klubben og spillere fra gjestende lag, tok turen innom for trivelig lag og god servering.



Med dette ønsker vi alle god sommer og masse lykke til på sommerens ulike fotballcuper! Velkommen på Sommertreningene 2017 fra den 12/7 Kleppen! ⚽️



KVELDSMAT GRILLING !!

Postet av Namsos IL - Fotball den 18. Jun 2017

KVELDSMAT GRILLING !! Onsdag 21/6 kl. 18-21 i klubbhuset. Velkommen til NIL sin siste fotball-kveldsmat denne herlige vårsesongen! (NB: Kveldsmaten 20/6 avlyses!)


Billotteriets oppsamlingsheat!

Postet av Namsos IL - Fotball den 16. Jun 2017

Hei alle sammen!

Vi er nå i gang med det årlige Billotteriet i samarbeid med Otto Moe AS, som i år gjennomføres i partnerskap med Grong IL.

Vi har allerede gjennomført utdeling av billodd i klubbhuset 1. Juni, men da noen ikke har hentet for sine lag, kjører vi en ekstra utlevering mandag 19. Juni klokken 18:00!

En representant for hvert av lagene kommer å henter ut for sitt respektive lag.

Vi ønsker at representanten har med seg en liste over hvilke spillere på laget som skal motta. På denne listen trenger vi Lagnavn, navn (på spiller), fødselsår (på spiller) og faktura email (til fakturakontak, oppdatert).

Denne oppdaterte listen er viktig for best og enklest gjennomføring for alle, og vi håper det lar seg gjøre å samle og bringe denne infoen til utleveringen.

Vi takker igjen Otto Moe AS for samarbeidet. Ønsker alle loddselgere og kjøpere lykke til!