JONAS LIAN HANSEN

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Aug 2019

Klubbens trener / trenerveileder har valgt å takke ja til nye fotballfaglige utfordringer. Dette som toppspiller - utvikler i Ranheim IL. Med sin brede erfaring og UEFA A-lisens, er Jonas en attraktiv trener for flere topp - klubber. 

NIL verdsetter den sportslige innsatsen han har bidratt med hos oss, siden november 2016. En smidig overgangsavtale mellom NIL og RIL, gjør det mulig å beholde ham som trener for Senior menn 4. div. og G19, frem mot årsskiftet. 

Breddeklubben NIL, flaggskipet i namdalsk fotball, vil videreføre samarbeid med Jonas m.fl., gjennom et solid klubbsamarbeid, som nå er under etablering mellom Namsos IL Fotball og eliteserie- og bredde - klubben Ranheim IL. Følg med! 

NIL gratulerer og ønsker Jonas Lian Hansen lykke til!
SENIOR KVINNE 3. DIV. HØSTSESONGEN 2019

Postet av Namsos IL - Fotball den 9. Jul 2019

Klubbens damelag har plass til flere! Både nye og gamle fotballspillere er velkomne til høstsesongen! Et stabilt seniorlag på damesiden, er viktig ikke bare for klubben, men også jentefotballen i vårt distrikt. Seniorspill er en sentral motivasjonsfaktor for unge jentespillere i aldersbestemte lag. Klubben vil strekke seg langt for å sikre tilbudet til yngre seniorspillerne. 


Spillere aktuelle for damelaget oppfordres til å ta kontakt med klubbens sportslige utvalg på e-post post@namsosfotball.no el. mob. 901 90 116 / 907 88 016.


Klubben skal komme enda nærmere målsettingen om: 

«Flest mulig – lengst mulig – best mulig».
KEEPERAKADEMIET 2018

Postet av Namsos IL - Fotball den 20. Nov 2018NFF REKRUTTERINGSDOMMER KURS

Postet av Namsos IL - Fotball den 19. Nov 2018

En av klubbens dommere, Oliver Skaret Barsøe, foreleste på NFF Rekrutteringsdommer kurs, for Trøndelag fotballkrets i klubbhuset i kveld.  

4 klubber var representert blant de 12 kursdeltakerne; Grong IL, Lierne IL Fotball, Overhalla IL og Namsos IL Fotball.

Dette var den første av i alt tre teorikvelder. Deretter vil kursdeltakerne gjennomføre praksis, hvor de dømmer en kamp med veileder tilstede.

Deltakerne i tilfeldig rekkefølge: 

Einar Martin Granli, Sondre Fiskum og Håkon Hjellum fra Grong IL, Sigve Sandvik fra Lierne IL Fotball , Jan-Magnus Bråthen, Sumaya Farah Shidane, Nuttaphong Somyounpon, Stian Alexander Saugen Sundet, Imre-Johannes Mediå  Lauvsnes og Mohamed Elyas Muse fra Overhalla IL, samt Isak Julian Skoglund og Martin Prussak Kvalø fra Namsos IL Fotball. Foreleser Oliver Skaret Barsøe helt til høyre i bildet.NIL Fotball fikk støtte til Glømmen-akademiet!

Postet av Namsos IL - Fotball den 14. Sep 2018

Namsos Fotball fikk Coop-penger

I pausen på søndagens kamp på Lerkendal mellom RBK og Haugesund fikk Namsos Fotball en gavesjekk på 5.000 kr. fra Coop Midt-Norge og RBK. Midlene skal gå til å støtte klubbens arbeid med jentefotballen.


 Vil løfte jentefotballen

–Det er utrolig hyggelig å få denne støtten. Vi søkte om midler fra Coop-RBK fondet til å gi et ekstra tilbud til jenter i 13-15 års alderen som ønsker å trene mer enn i klubbhverdagen, sier Bente Skaftnesmo, leder i Namsos Fotball. 

Ivar Andreas Asbøll fra Namsos Fotball var på plass for å motta midlene, og fikk anledning til å gå gjennom spillertunnelen på vei til utdelingen som skjedde ute på matta. Det hele ble vist på storskjermen på Lerkendal.

Namsos Fotball søkte om midler til «Glømmen-akademiet», der målet er å løfte jentefotballen i NIL og i klubbene i området rundt Namsos. Trøndelag Fotballkrets gikk også inn med samme beløp, slik at klubben i alt fikk 10.000 kr. til arbeidet med jentefotballen.

-Vi ønsker å dra med oss jentene i hele Namdalsregionen på dette prosjektet. Tilbudet er gratis, og sist vinter hadde vi to samlinger. Sist vinter deltok spillere fra Kolvereid, Lierne, Hållingen, Overhalla, Spillum, Gullvikmoen og Namsos. Med denne støtten fra Coop, kan vi øke til fire, sier Skaftnesmo. 


Fokus på talentutvikling

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. Fra salget av RBK-brød i Coop sine butikker settes det hvert år av et beløp som gis til breddeidrettsklubber. 

–Denne gang valgte vi å sette fokus på jentefotballutvikling, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge. –Vi valgte å dele midlene mellom flere, det er veldig mange klubber som gjør en fantastisk jobb med å drive jentefotball i alle aldre. Vi vet at det jobbes godt i Namsos Fotball, og ønsker å bidra ytterligere til dette, sier Vik-Mo.


Viktig for RBK

-Vi i RBK er veldig opptatt av å støtte opp om det arbeidet som skjer ute i breddeklubbene, enten det er innenfor jente- eller guttefotballen, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg Ballklub. -Samfunnsansvaret står sterkt i klubben, der deler vi og Coop samme verdisyn. Vi er opptatt av å engasjere oss lokalt, sier Moe Dyrhaug, som fikk selskap av RBK-ving Pål Andre Helland under utdelingen.Levert av IdrettenOnline